Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili hemşerim kaptan zst..Şu anda yazlıktayım..İstanbul dan kızım telefonda,söylediğine göre bana yolladığınız çiçekler kargodan kızım tarafından teslim alımış...yarın inşallah İstanbuldayım..merakla çiçekleri görmeyi bekliyorum...sağolun çok zahmet ettiniz..Harika bir paketleme yaptığınızı kızım söyledi...çok çok teşekkürler hemşerim...Ellerinize yüreğinize sağlık...
Alacakaranlık arkadaşı ilk fırsatta ziyaret edeceğim..düğün çiçekleri ile aldığım bilgileri yapabilirsem bir konu açmayı düşünüyorum...Bütün arkadaşlar istifade etsinler...Bahçe sahifelerinde bu kıymetli bilgiler heba olmasınlar ...Bu konuda sayın idareciler çok haklılarmış... Köklerin nasl korunacağını bende hiç bilmiyorum...Artık öğreneceğiz...  )
|
Ne zahmeti.
Bu kargo bir teşekkür .
Yolladığınız lilyum soğanları gül çelikleri ve özellikle o arayıp da bulamadığım düğün çiçeği kökleri karşısında bir hiç .
Sizde olmadığını tahmin ederek kafkas gülü ve hebe yolladım. Belki diye katmerli ve pembe kamelyada koydum araya. Kamelyalar köklü ama küçük daha yeni çelik.2-3 sene sonra asıl görünümleri daha güzel olacak sizin ellerinizde. Toprakları eksikti. Sebebide uygun kutu bulamadım ve mevcut kutuya göre boşalttım biraz topraklarını.
Düğün çiçekleri seneye kalabiliyormuş. Ama nasıl. Sadece iyi bakılırsa diye bir yerde okumuştum. İyi bakılmaktan kasıt ne .. İşte bu sorunuın cevabını sizin sayenizde öğreneceğiz.
Hatta Ranunculus (Düğün çiçeği ) diye bir başlık açıp bilgi vermekte size kısmet olsun kardeşim.
Kolay gelsin.