Konu: Greenpeace
View Single Post
Eski 08-04-2012, 15:39   #19
Zeytinlibahçe
Ağaç Dostu

Zeytinlibahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syılmaz Mesajı Göster
Sn. Zeytinlibahçe, gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Greenpeace şimdiye kadar hiç ağaç dikmiş midir? Denizden çöp toplamış mıdır?

Yoksa, sadece balıkçı gemilerini basan, kendilerini bir yerlere zincirleyen, ulu orta soyunan, eylemleri anarşistleri andıran bir grup mudur?
Siz benim sorduğum soruya cevap vermediniz ama ben vereyim, Evet.

Denizden çöp toplamaktan daha fazlasını yapıp, denizleri öncelikle kirletilmemesi yönünde sayısız eylemleri olmuştur.

Alıntı:
İşte Greenpeace gibi taşeron organizasyonların nihai amacı Dünya’nın Petrole olan bağımlığını devam ettirmektir. Nükleer bu nedenle onlar için kabustur.
Yalnızca bir tanesi Greenpeace Yeni Zelanda

Alıntı:
Daha öncede 'Kaç santim' kampanyası ile küçük balıkların avlanılmasına (çinekop bu sınıftaydı) karşı kampanya yürüttü, televizyonda izlediğim bir programda Greenpeace yetkilisi ile balıkçılık sekörünün bir yetkilisi tartışıyordu, şu an ismini ve görevini tam hatırlayamadım, balıkçılık sektörüyle ilgili kişi, Greenpeace'in kampanya yürüttüğü balıkların sadece göçmen balıklar üzerine olduğunu, bu balıkların Türkiye'de avlanılmaması durumunda İtalya ve Fransa kıyılarında onların balıkçıları tarafından avlanacağını, sözkonusu ülkelerde lüferle ilgili Greenpeace'in talep ettiği boyutta bir kısıtlama olmadığını, o ülkelerde bu konu ile ilgili herhangi bir kampanya yürütmediğini, Greenpeace'in samimiyetsiz olup asıl amacının Türkiye'nin çıkarlarını zedelemek olduğunu iddia etti.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe Mesajı Göster
Önce İskenderun körfezinde avlanmaya başladılar, yavru balık sürüleri batıya doğru göç ettikçe onlarda peşinden avlanarak gidiyorlardı. normal olarak 350-500 kg. ağırlığa ulaşabilen orkinosların 3-5 kg iken avlanması sizce ne kadar doğru?
Sizce ne kadar doğru?

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön