Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sukranayalp
Sevgili arkadaşlar,
Fuar konusu hem çok sevindirici hem de özveri isteyen bir konu. Hfz arkadaşımız bir anda herşeyi yüklenmiş. Ama onun da belirttiği gibi 2 iskemle, bir bilgisayarla dönecek bir iş değil. Önemli olan insanları standa çekebilmek.
|

Sevgili sukranayalp ve neredesiniz diye soran arkadaşlar.. Yanlış anlaşılmak istemem ama yazılarda biraz panikvari bir hava veya serzeniş gibi algıladığım için yazmıştım bu satırları.. Zamanı geldiğinde eminim ki tüm arkadaşlar birleşip çok güzel bir program yapacaklar.. Zaten bunu yukarıda belirtmişler..
Bu arada olması gerekenler olarak yazılanlar ilk etapta (plazma, bilgisayar,fuar programı gibi gerçekten önemli şeyler dışında) bardak-tabak, çiçek vs. gibi önemsiz şeyler.. Bunlar işin en kolay yanı olduğu için 'bunları halletmek kolay, hatta hallettik bile' demek adına yazdığım şeyler.. Keşke imkanlarım elverseydi ve yüklenmek adına çok daha fazla şeyler yapabilseydim.. Böylesine önemli bir organizasyonda en önemsiz şeyler benim yapabileceklerim.. O yüzden de herşeyi yüklenen bir görüntüde olmak kesinlikle düşüncem değildir..

Bu konuda yanlış algılanmak istemem..
Yine tekrarlıyorum; yazılan yazılardan dolayı bir şekilde İzmirli bir üye olarak 'buradayız merak etmeyin' demek adına yazdım bu yazıyı..
Ben zamanı geldiğinde yönetici ve konusunda uzman arkadaşlarla çok güzel bir program yapılacağına eminim.. Ve amacına ulaşan, başarılı bir fuar yaşayacağımıza da eminim..