Konu: Greenpeace
View Single Post
Eski 07-04-2012, 15:39   #100
Odeh
-

Giriş Tarihi: 17-08-2010
Alıntı:
Şaşırdığım nokta bu zaten, "greenpeace'in belirttiğinden daha kötü diyorsunuz" ve suçlu olan yine onlar oluyor.
GP'in belirttiğinden daha kötü demem bilimsel bir veri, rapor ya da araştırmaya dayanmıyor. Yalnızca bir kanı. Ama üretenin niteliklerini biliyorum. İnanın bana, bu zaten yeterince tehlikeli!...

Verilere karşı çıktığımı kimse söyleyemez.

İtirazım yorumlama biçiminin çok provakatif olduğu, spekülasyon hatta fiyatlarda manüplasyona bile -aleyhimize- neden olabileceği konusunadır. Ki örgütün doğasına da gayet uygundur bu üçleme...

İddiam ise, konunun Türkiye ile ilgili kısmında DW'nin sağlam bir haber yapması ile birlikte bizim dibek dövücünün hınk deyicisi olan sahtekar medyamızın konuyu ele alış biçimini birlikte okunursa hiç de bilgi vermeye dönük olmadığı yönündedir.

Sistemimiz arızalı. Bu haberler sonrası içeride tahlil fırtınaları kopmalı, önlemler alınmalı, bilgilendirme ve eğitim seferberliği başlamalı, üniversiteler yol gösterici yayınlar sunmalı, ne bileyim faaliyet fırtınası kopmalı... Nerede! Hak getire!

Belki de yeni bir ilaç grubu piyasaya sunulacak ya da ne bileyim yeni kriterler getirilerek daha pahalı ürünler ile tarım yapılması beklenecek. Hepsi olabilir... Belki de siyasî bir takım konular söz konusudur, bu da işin baskılama tarafıdır... Göreceğiz.

* * *

Dışarıdaki fiyatları bilmiyorum sayın Üzüm.

Odeh Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön