07-04-2012, 10:48
|
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-03-2009
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AÇakıcı
Plastik tepsi önerilerim;
Google aramalarım sonucunda otellerin kat arabası ve tepsilerinin en uygun raf ve tepsiler olacağını düşünüyorum.
örnek;
Staff Kat Arabası - Kat Arabası - Kat Temizlik Arabası Staff 240
google'da aratırsanız " plastik sızdırmaz kaplar" , " plastik köpük kap"
bir de " plastik köşeli küvetler" var.
1kg fiyatları 7,5~20 arasında değişen bu plastik kapların 1kg'ında yaklaşık 250 adet var.
köşeli küvetler ise adet olarak satılıyor. fiyatlarını araştırmadım.
örnek;
KPK TABAK l SEBZE - MEYVE - KURU GIDA // aktepe ambalaj // Kpk Tabak, Stre Film - Folyo, Plastik Kap, Alminyum Kap, Hijyenik rnler, Kilitli Torba, Kat rn eitleri, PVC Shrink Film, Polyolefin Film, Sanayi Stre Film, Takviyeli Grubu
Szdrmaz Kaplar // aktepe ambalaj // Kpk Tabak, Stre Film - Folyo, Plastik Kap, Alminyum Kap, Hijyenik rnler, Kilitli Torba, Kat rn eitleri, PVC Shrink Film, Polyolefin Film, Sanayi Stre Film, Takviyeli Grubu
Alminyum Kap // aktepe ambalaj // Kpk Tabak, Stre Film - Folyo, Plastik Kap, Alminyum Kap, Hijyenik rnler, Kilitli Torba, Kat rn eitleri, PVC Shrink Film, Polyolefin Film, Sanayi Stre Film, Takviyeli Grubu
Lks Keli Kvetler | Mutfak | enyayla Plastik San. Tic. A..
Önemli Not.: plastik suya salınım yapabilir ve sağlıklı olmadığını da hatırlatmak isterim bu nedenle bu tür plastik kapları uzun ömürlü kullanmayıp arada sırada değiştirmek gerekiyor. özellikle sıcak ve güneş gören ortamlarda kullanacağımız için bu plastiklerin suya salınımı artacaktır.
|
plastik veköpük kapları denedim çok pis bir koku yapıyor ve hayvanlar yemiyor ben alküminyumdan yaptım veya krom da olabilir
|
|
|