Şimdiiii arkadaşım neden çiğ sütte ısrar ediyorsun anlamış değilim bu yaptığın yoğurdu olursaki bilmiyorum kendin yersen tamamda eğerki çocuklarına yedirirsen üzülürüm peynir hastalığı diye bir şey var istersen bir araştır sonuçları hiç iyi olmuyor kaş yapıyım derken göz çıkarma ben şahsen her söylenilede inanmam peynir uzmanı diyorsunuz atalarımız şimdiye kadar yanlışmı yapmışlar yani biliyorsunuzdur belki yoğurdu ilk türkler bulmuş yoğurdunu ve peynirini kendi yapan biri olarak söylediğiniz yöntemi uygulamam amaaaa dersinizki ben uygulayacağım bir deneyin tutma ihtimali var ama tadı orjinaline benzeyeceğini zannetmem biliyorsunuzdur hazır sütleri bile 90 dereceye kadar ısıttıktan sonra fermente ediliyor
|