View Single Post
Eski 06-04-2012, 00:33   #2093
şükranb.
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster

Sevgili şükranb.....Siteye ve bahçeme hoşgeldiniz...Bizler de sizin gibi doğa sever bir arkadaşla tanışmaktan çok mutlu olacağız ...Ne iyi etmişsiniz...Bu harika sitede çok güzel bilgiler ve çiçeklerle tanışacağınıza eminim...Ben çocukluğumdan itibaren çeçikler ve bitkilerle uğraştığım halde , hiçde bilmediğim şeyler varmış...Bu sitede neler görüp öğrenmedim ki..)
inşallah en kısa zamanda bahçenizde en güzellerini yetiştirir ve onlarla en güzel mutlulukları yakalarsınız...300m2 bir hayli büyük bir bahçe ...Önce planlarsanız , sonra rahat edersiniz diyorum ben...Her zaman yardımlara hazırım...Başarılar dilerim...
Sevgi ve selamlar Ankaraya ......
Çok teşekkürler Berrin Hanımcığım, bahçenin büyüklüğü benim de gözümü korkutan tek şey aslında çünkü bu sitenin bilgi alanında ve biraz da deneme yanılma yoluyla diğer konularda en önemli kaynağım olacağını biliyorum. Bahçede meyve ve çam ağaçları var temelleri oturmuş olsa da ben doğala yakın hersantimetrekaresi dolu dolu, sizin bahçe kataloglarından fırlamış bahçeniz gibi bahçelere ulaşmam zorlu Ankara şartlarında sabırlı birkaç yılımı alacak diye düşünüyorum. Yarın güneş doğar doğmaz ilk işim fotoğraflarını çekip sizlerden gelecek önerileri beklemek olacak. Zira sitede en hoşuma giden şey yıllar içerisinde değişip gelişen şekillenen siz sevgili üyelerin bahçelerini görmek ve onları burda fikir alışverişiyle nasıl bezediğinize şahit olmak... Şimdilik sağlıcakla kalın, ö güzel deniz havasını çekiverin içinize benim için : )

şükranb. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön