View Single Post
Eski 05-04-2012, 23:20   #2089
şükranb.
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-04-2012
..doğa boşluk sevmez...!...
Merhaba Berrin Hanım, siteyle tanışmamın üzerinden yaklaşık 2 saat geçti ve ben bunun 1.5 saatini sizin ellerinizle hayat verdiğiniz güzellikleri sabırsız ve heyecanla birbiri ardına didiklerken yüzümde kocaman bir gülücükle buldum kendimi...ne doğru bir söz sizin ellerinizde, doğa boşluk sevmez ve her santimetrekaresi binbir özen ve emekle oya işlenerek geçirilmiş o topraklar tıpkı kadın gibi verimli üretken be dost oluvermiş sizin ellerinizde...elinize, yüreğinize, sağlık.. sunduğunuz sıcacık huzurlu görsel şölen içimizi başka şehirlerden bu soğuk ekranların arasından ısıtıverdi sayenizde... çok geç tanıştım sizinle, bu siteyle ve sizin gibi yüreği doğa ve yaşam sevgisiyle dolu nice uğraşdaşla..ve benim bahçeli bir evde bu ilk yılım, 300 metrekare bir bahçeyi sizlerden aldığım esinle nasıl şekillendirip neler yapabileceğimi çok ama çok merak ediyorum, sitede paylaşılan her resim bana yeni bir fikir veriyor bunları bir de sabırsızlığımı yenip bilgiyle birleştirebilirsem çok umutluyum ilk müstakbel bahçemden hissiyatımı paylaşmak bu vesileyle herkese merhaba demek istedim sadece, rengarenk sıcacık bahçelerde buluşabilmek dileğiyle, sağlıcakla kalın..

şükranb. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön