Konu: Greenpeace
View Single Post
Eski 05-04-2012, 13:45   #4
Odeh
-
 
Giriş Tarihi: 17-08-2010
Şehir: Manisa
Mesajlar: 508
Küresel şirketlerin, emperyal hırsları tükenmemiş güçlü devletlerin ve ilgi alanında kalan ülkerde kendi yararına her türlü etkiyi yaratmak isteyen devletlerin vakıflar, dernekler ile her türlü dalavereyi sürdürdüğü bir gerçektir.

Bu kurumlar suret-i Hak'tan görünmekte hiç de zorluk çekmezler. Profesyonel psikolojik harp yöntemlerini, kara propagandayı dibine kadar kullanırlar. Medya da her zaman buna çanak tutmaktadır. Zaten bunların medya ile de doku uyuşması tamdır.

Böll Vakfının idamlık sabıka kaydının özeti dahi birkaç ciltlik külliyata anca sığar. Gavurun ekmeğini yiyen de gavurun kılıcını sallar. Bunu bilir bunu söylerim. Varın siz düşünün gerisini gari.

Greenpeace ise Türk gençlerinin heveslerini ve kendilerini aramakla geçirdikleri zamanları açıkça suistimal ederek önce gençlerin enerjilerini sömürür, sonra halkın algısını bozar, ardından küresel ya da yerel bir manüplasyonla milli kaynaklara bir emme hortumu daha taktırtıverir.

Bu kurtlar hep kuzu postundadır!

Odeh Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön