View Single Post
Eski 05-04-2012, 10:09   #49
MSaygin
Ağaç Dostu.
 
MSaygin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-01-2006
Şehir: Adana
Mesajlar: 1,794
Pekala sevgili acemifüsun, buyrun

Haftabaşı büyük teras operasyonunu yürüttük, 20 çuval malzeme terasa taşınıp, karıştırıldı, saksı harçları yenilendi, skasılar büyütüldü. Geçen sene uzun uzun uğraştığımız paravan altı çiçekliğin içeriğinden memnun olmadığımız için bitkiler yenilendi.
Name:  teras21.jpg
Views: 2926
Size:  62.2 KB

Paravan altı bitkileri tamamen söküp hepsini bu sonbahar tanışıp çok sevdiğimiz Fransız lavantası (Lavandula dentata) ile doldurduk. Susuzluğa dayanamıyor, yazın biz yokken Adana'nın sıcağına nasıl tepki verecek bakalım.
Mor çiçekleri henüz açmış mor salkımlarla uyum içinde
Name:  teras22.jpg
Views: 1572
Size:  64.7 KB
Name:  teras23.jpg
Views: 1477
Size:  48.4 KB

Daha önce yaptığım ahşap sarmaşıklığa da pembe yasemin ve mavi yasemini bir arada sardım. Şu an pembe çiçekler açmak üzere.
Name:  teras24.jpg
Views: 1620
Size:  48.1 KB

Örtücü mineler ise tüm büyük saksıların diplerini sarıp, sarkmaya başladı, çiçekleri de patladı ki değmeyin keyfimize
Name:  teras25.jpg
Views: 1216
Size:  57.8 KB

arkası yarın kısmetse...

MSaygin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön