View Single Post
Eski 03-04-2012, 23:15   #2067
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Seevgili hemşerim kaptanzst...İyi günlerde büyütünüz inşallah....Ben sizin Ananas sapını tutturup da büyüttüğünüzü gördüğümde, çok takdir ettim.Böyle hevesli bir arkadaşıma bu bitkiler az bile...

Ben Adil ile size bir parti çelik daha yollayacağım, çünkü çeliklerin yarısı kaldı...burada kimselere beğendiremedim...Kimse uğraşmıyor..Sizlerin yerleriniz müsait ..İnşallah hepsi tutarda gülistanlık olur bahçeleriniz..Hepsi de yediveren harika renkli güllerdir...Seven insanlarla buluştukları için onlar da mutlu olmuşlardır diye düşünüyorum ben..)
Uğur ve ben selam ve sevgilerimizi yolluyoruz...)

Sevgili Adil...Neyiniz var hastahaneden geldim demişsiniz..geçmişler olsun arkadaşım..Bana hiçbir borç ve karşılık yok...Öyle şey olurmu Tanrı aşkına ??...Vallahi benim bahçelerimde adım atacak yer kalmadı...Yakında havaya bir bir teşkilat kuracağım bu gidişle....)))

Sizin samimi kalpleriniz ve dostluklarınız bize yeterli hemşerim..
Uğur ve ben sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz sizlere....)

Sevgili iremsıla ..sağolunuz canım Her zaman beklerim..Mor salkımları yazlığa gittiğimde kesip çeliklerini size yollayacağım..İst. daki çok çok yüksekteki dallara erişemiyorum...biraz da elverişli dallardan kesmek istiyorum...Önümüzdeki hafta elinize geçer inşallah....selam ve sevgiler ...)

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön