Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo
O kancalar sakın biryerinize batmasın, oltaya yakalanan balık gibi zıplatıyor insanı  )
Ben yapay çiçekleri sukulentlerimden cıkardım birşey olmadı.
Güle güle büyüyüp serpilsinler.
|
Sayın Cemo sayfama hoşgeldiniz. Bahçenize ve size hayranlığımı biliyorsunuz. Anlatımınızı da kendime çok yakın hissediyorum hep.
Mazoşist miyim neyim, siz böyle yazınca gece gece merak sardı beni. Aldım elime dikenleri parmağıma batırmaya çalıştım. Tabii kontrollü deney olunca pek acı filan yapmadı. Ama farkında olmadan ve aniden batsa dediğiniz gibi olur herhalde. Henüz bu anlamda tecrübe ettiğim bir tür değil. Onu da öğreniriz kesin

Bu değil ama, önceki mesajda da yazdığım gibi bunun da olduğu kutudakilerin suyunu boşaltayım, düzelteyim derken epey delindim

Sırtımda çanta, tepemde yağmur yere çömelmiş kaktüslerle uğraşırken beni görenler hakkımda ne düşünüyorlardı acaba
Bir de merak ettiğim bir konu var: Bu minik kaktüsleri koydukları kutularda saksılar dip dibe yerleştiriliyor. Aradan birini almak istediğinizde diken batmaması imkansız. Hadi bizim gibi manyaklar bunu önemsemiyor da diyelimki konuyla alakasız ve görüp de hoşlanan birisi almak istediğinde ne yapıyor? Herkes de yeltenmez yani kolay kolay. Ticari açıdan düşünülünce pek akıllıca değil. Acaba firmalar şunu mu düşünüyor: '' bu acıyı göze alamayacak olan, gerçekten sevmeyenler uzak dursun '' ?
Her firma da Taner Angay gibi kaktüs aşığı değilki ama. Öyle olsalar o iğrenç silikonları, çaputları yapıştırmazlardı değil mi