View Single Post
Eski 01-04-2012, 10:28   #88
Kedi Tırnağı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 10-05-2010
Şehir: İstanbul-Çekmeköy
Mesajlar: 427
Kaktüs Ailesi

Üst mesajlardaki 2 minikle birlikte şubat ayında Migros' dan aldığım 3 büyük kaktüsü yayınlıyorum. Ara tatilde Kıbrıs' dan dönüşte( ki annemin rahatsızlığı nedeniyle zehir olmuştu) moral bozukluğunu yenmenin en güzel yollarından biri olmuştu bunlar. Kıbrıs' dan 13 çeşit çelik getirdiğim yetmez gibi bunları da aldım

Migros bu sene gerçekten çok güzel kaktüsler getirmişti. 4 ayrı boyutta ve 3 ayrı fiyatta( 3.90, 5.90, 8.90 TL ) getirmeleri de güzel bir uygulama. 8 TL ye renkli olanlar da vardı ama iyiki almamışım. Sanırım suni boyamayla yapılıyorlar.

Ben her şubeye aynı türler gelmiştir sandım önceleri. Mahalledekinden 5 çeşit aldım günaşırı ziyaret ederek Komşu mahalledeki Migros' a uğradığımda farklı çeşitler olduğunu görünce şaşırmıştım. Önceki mesajlarda paylaştığım 3 türü de ordan aldım ayrı zamanlarda. İlk 5 li ailenin toplu fotosunu yayınlıyorum önce. Sonra ayrı emsajlarda tek tek yayınlayıp, incelemeyi kolaylaştırayım. Adları da karışmamış olur. Hepsinin adını keşfedemedim. Yardım bekliyorum.

Name:  PIC_0014.JPG
Views: 1697
Size:  54.4 KB

Üstteki foto bu ikilinin İlk aldığımdaki görüntüleri. Bunlara ilgim ayrı vallahi

Name:  PIC_0040.JPG
Views: 1676
Size:  58.3 KB

Name:  PIC_0041.JPG
Views: 1617
Size:  56.9 KB

Kedi Tırnağı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön