View Single Post
Eski 31-03-2012, 20:40   #1206
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Sayın KediTırnağı, az önce cevap yazmaya calıstım ama olmadı. Şebboy aldıgıma üzülmedim, neden üzüleyim? Sadece 2 paket için gittim oraya ve bütçemi de aşıp başka tohumlar da aldım. Hatta bir kısmını bıraktım. Benim üzüldügüm Genta marka tohumların kısır olması, aldıklarımın hepsi de bu marka. Gece sefasına gelince de, "bir anda aranır olması garip geldi" demişsiniz, ben "yana yakıla dükkanlarda gece sefası tohumu arıyorum, bulamıyorum" demedim. Önceki yazımda da belirtmistim, apartmanın önündeki güzel, gösterisli gece sefalarının tohumlarından bir iki tane almıstım, ancak oradan taşındık ve ben evde bulamıyorum o tohumları. Ben seviyorum gecesefasını, arsız olabilir ama şu an çevremde bahçesi olan, çiçeğe meraklı, tohum temin edebilecegim kimse de yok. Benim bahsettigim buydu.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kedi Tırnağı Mesajı Göster
Sn Cymbelina Şebboy aldığınıza neden üzüldünüz? Benim şebboylarım geçen yaz ektim ve şu an çiçek açmak üzereler. Tüm kış dışarda o soğuklarda kaldı. Eskişehir için de uygundur muhtemelen. akşam sefası tohumunun da aranır olması bir an garip geldi. Çok arsız ya. Bu yaz bahçede yeniden biterler muhtemelen. Hatat opkulumun orda da. Bolca tohum toplarım bu sefer. Bulamayan arkadaşlara postalarız artık

Genta tohumları benim deneyimime göre kısır ama çok yıllık bitkilerde sorun değil. Benim 3. yaza giren Genta karanfillerim, şebboyum, aslanağzım saksılarda yaşamaya devam ediyor.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön