View Single Post
Eski 31-03-2012, 11:23   #1202
Kedi Tırnağı
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-05-2010
Akşam okul dönüşü Bim' e uğradım. Arka mahallede indim. bizim markette kalmamışsa oradan alayım dedim. Soğan filan kalmamıştı. Birkaç paket tohum vardı. Bahçe makası seti aldım. 2 de saksı. Bizim mahalledekine geldiğimde orada da bir paket beyaz zambak ve beyaz glayöl vardı sadece. tohum vardı. torflar zaten geçen sene de tükenmişti sabahtan. Migros' dan beyaz zambak almıştım. Bunu da apartman bahçesi için alıverdim. Hortum aldım bir de. açık mavi renkli muscari ve sarı lale, kırmızı lale.
Geçen yıl birkaç gün de olsa soğanlar kalmıştı markette. Bitki meraklıları çoğalıyor diye düşünüp sevindim. Ya da başka sebepler?

TEDİ Markete uğrayınca ise sürprizle karşılaştım. Koli koli bitki gelmişti.
Kaktüslere daldım tabii hemen. Yağmurun altına koymuşlar sırılsıklam olmuştu zavallılar. Küçük boy kaktüsler( 5TL). Dayanamayıp 4 çeşit aldım. Tentenin altına aldım, sularını boşalttım Tohum paketlerini de suyun altına koymuşlar sırılsıklamdı. Ne kadar özensiz oluyor bu marketler. Açelyalar güzel. 6 TL. Sardunyalar-sakızlar 5 TL. Ranunculuslar 3.60. Kalanşu galiba 6 TL. Bolca minyatür gül vardı. Sinereryalar. Minik fideler vs. Begonyalar.

Kedi Tırnağı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön