View Single Post
Eski 29-03-2012, 17:30   #323
mandalinci
Ağaç Dostu
 
mandalinci's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-03-2011
Şehir: Ankara - İzmir
Mesajlar: 1,467
Bu kış çok üşüdük, İzmir görülmemiş bir kış yaşamış, o da bize denk geldi ve mantolama yapmaya karar verdik. Dolayısıyla, bu sene bahçede bu süreyi telafi edebilir miyim diye düşünüyorum.

Bol miktarda toz ve gürültü içindeyiz, ustalar temiz çalışıyorlar ama gene de bu sıkıntı yaklaşık 1 ay sürecek gibi.

Hollanda’dan arkadaşımın getirdiği laleler atağa geçti. Köpeğim bir tanesinin ucunu kırmıştı, ümidim yoktu ama gene sürdü, sevindim.
Name:  lale holland.jpg
Views: 1844
Size:  44.3 KB
Yerli laleler, bu sene epey soğuk olmasına rağmen çok uzamadılar, onlarda açmaya hazırlanıyorlar. Ama dikerken hata yapmışım, önümüzdeki sene toplu olarak dikeceğim.
Daha dolgun bir görünüş oluyor.
Name:  lale3.jpg
Views: 1788
Size:  55.8 KB
Name:  lale4.jpg
Views: 1842
Size:  58.5 KB
Kestane de hızlı gelişmeye başladı. Büyüyünce sitenin parklarından birine dikmeyi düşünüyorum. Acaba yenecek kestane için aşılamak gerekir mi? araştırmam lazım.
Name:  kestane.jpg
Views: 3394
Size:  39.8 KB

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön