View Single Post
Eski 10-04-2007, 04:54   #24
Mehmet Ali Aşık
Ağaç Dostu
 
Mehmet Ali Aşık's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-09-2006
Şehir: Metropolis
Mesajlar: 161
Belediyelerin nasil calistigini goruyoruz o yuzden yaptiklari islere supheyle bakiyorum. Esi dostu olan insaat sirketine peyjaz islerini veriyorlar onca peyzajci issiz gezerken ! sonrada bu insaat iscileri kepceyle dozerle kaç yillik agaclari dumduz ediyor ! tabii bu iyha olan est dost seçim zamani sulalesi ile birlikte o partiye oy veriyor.

istanbul belediyesinin bu konudaki sicili pekte iyi degil Istiklal caddesindeki yaptiklari is ortada hiç geregi yokken yollari yeniden yaptilar kisin aylarca her taraf çamur icinde kaldi beyoglunda.Isçiler taslari kumlari yolun ortasinda oylece birakip gittiler.Yaptiklari tas doseme yolu gidin gorun bu kadar kotu olamaz !istiklaldeki aylarca suren rezaleti istanbulu ziyarete gelen yabanci arkadaslarin yaninda ustlerinin basinin çamur olmasina utanarak sahit oldum. Yilbasinda delik desik ,çamurlu ,lagimli yollar varken caddelere yilbasi isiklari taktilar! bana yol kenarlarina lale dikmekte bunu animsatiyor !Hele o kestikleri agaçlara ne demeli! kim bilir bu ihalelerle kimler koseyi dondu.

Topbas taksimde laleleri dagitirken vatandasin biri "lale istemiyoruz trafik derdine çozum istiyoruz"demis ben de o vatandas gibi dusunuyorum. Trafik sorunu istanbulu cehenneme donusturuyor. Bizim politikacilar piskinlik icinde istanbul buyuk sehir trafik kaçinilmaz diyorlar. ya da istanbula pasaport sistemi gibi dahine fikirler one suruyorlar ! Istanbullularda bunu kabullenmis mi yoksa çaresiklik ve umutsuzluktanmi seslerini çikarmiyor anlamiyorum.

Neyse tum bunlara ragmen eger gerçekten istanbul lalesini koruma çogalma, arastirma gibi faliyetleri varsa bu yuzden taktir etmek lazim.


Düzenleyen Mehmet Ali Aşık : 20-08-2008 saat 00:07
Mehmet Ali Aşık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön