Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi musbet
Sevgili sakdag kare saksılara geçmişsiniz, hayırlı olsun, gerçekten çok hoş gözüküyorlar.
bende geçen hafta bütün kaktüslerimi kare saksılara geçirdim tam 4 saat uğraştım delimiyim ne?
ve hepsini kaktüslerim için aldığım rafa dışarıya koydum, sizce erkenmi oldu biraz?
size bol kaktüslü ve çiçekli günler diliyorum
Sevgiler...
|
Teşekkür ederim arkadaşım, kare saksıları sevdim ben de. Ama biraz süslü olsalar fena olmazdı değil mi?
Kaktüsleri artık dışarı alma vakti, bence erken değil. Hele bir de balkonunuz güneş alıyorsa, değmeyin keyiflerine. Balkona attıklarımda da birer birer tomurcuklar belirmeye başladı. Her gün bir tomurcuğun gelmesini izlemek çok keyifli. Ama streste yapmıyor değil, ya birşey olursa diye.
Birkaç gündür bir çift kumru dadandı, korkuyorum zarar verecekler diye. Gerçi hayvanlar ne yapsın, onlarca balkon var etrafta, bir tek benim ki yeşil duruyor.

Bitkilerime zarar vermeden yuva yapsalar keşke; balkonu kirletmelerine razıyım ben..
Raf işini ben de düşünüyorum, gerçi duvara monte edemem. Isı yalıtım mantosuna zarar vermemem gerekiyormuş...

Başka birşey düşünmem gerek. Aslında duvarlara asılan saksılara da bayılıyorum ama, elden birşey gelmiyor.