View Single Post
Eski 28-03-2012, 01:41   #2043
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sahile çekilmiş tekneler..Artık mayıs da bir telaş kıyamettir , suya indirilirler..

Name:  DSCF0525.jpg
Views: 608
Size:  34.2 KB

Uğur ile yazlığa önce gittik..Geçen sene kombi soğuktan donmuş ve arızaya geçmişti..İyiki de akıl etmişiz,Çünkü eve girdiğimizde kombi yine donmuş ve bazı yerlerden patlama yapmış.Eşim büyük oğlumla arkadan gelecekleri için evin ısınması şarttı...Servis gelinceye kadar,klima ve Ufoyla evin soğuğunu kırmaya çalıştık.Yeterli olmadı..Bizde şömineyi yakmaya karar verdik...

Name:  DSCF0526.jpg
Views: 737
Size:  67.0 KB

Oduncunun yolunu tuttuk..Ben o kütükleri görüp de durur muyum ..Odunların arasında kendime de bir kaç tane aksesuar olabilecekleri seçtim..Şu delikliye ulaşıncaya kadar;ayağımda l2 cm lik botlarla sırat köprüsünden geçtim diyebilirim..) Uğur; Ehh Annee Kır bacaklarını da,ancak rahatlarsın... .Doktoruna da sürünerek gidersin ..Götürürsem namerdim.!!! "" diye bas bas bağırınca ,oduncu gülmekten yıkıldı.. Bende tabiii...))))

Name:  DSCF0527.jpg
Views: 599
Size:  71.0 KB

Name:  DSCF0529.jpg
Views: 654
Size:  70.2 KB

Arka bahçede gül çeliklerini keserken...Bu meyanda eller ,kollar birkaç yerden gazi olarak nasibini aldılar...Bu durumda ben tütün basıp kanamayı durdurum..Eski usulmüş ama anında kanı keser..Sonra bant..) Ne yapalım minareyi çalan kılıfınıda hazırlar...) Kılıf zaten her zaman,her yerde hazır ve nazır.....))))

Name:  DSCF0537.jpg
Views: 627
Size:  42.7 KB

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön