Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Bir mesaj alanı içinde sadece "silinmeyi gerektirecek yazı olsa, iş kolay olurdu. Oysa ikisi iç içe bir durumda...
Gereksiz mesajları silmek ile, mesajlarda düzenleme yapmak farklı şeyler...
Hangisi kaolindir, hangisi değildir tartışmaları burada yapılmaya devam edilebilir, hala üzerinde tartıştığınıza bakılırsa etmelidir de...
Özetle bu başlık silmekle adam edilemez.
4 martta yazılmış mesaja, 25 martta cevap verip, başka birine de " yanıtınız 20 gün sonra gelmiş" diye eleştiride bulunmak ne kadar tutarlı?
Her yazana laf yetiştirmeniz gerekmiyor değil mi?
|

)
Zaten sıkıntı da orda. Laf yetiştirmek mi dersiniz veya yanıt hakkı doğuran mesajlara yanıt vermek mi dersiniz isterseniz ikisini de diyelim.
Sadece laf yetiştirme diyelim. Diyelim de bence bir fikir tartışlılırken cevap hakkı doğuran soru, irdeleme, yargı ve ayrıca ve de en önemlisi yukarıda örneğini verdiğim kaolin ile uzak yakın alakası ve akrabalığı olmayan mesaj yazarlarına belli bir sabır sonrası da ister istemez laf yetiştirmek zorunda kalıyor insan, insan doğası itibariyle.
Bu nedenle de Kaolin kili M96, -18, m97,
PATENT dökümanları gibi çok daha detaylı asıl orijininden gelen yabancı dökümanların içeriğini paylaşmaya zaman kalmıyor.
Bu paylaşımları başlatabilmek için de bir kaç mesaj öncesi,
yabancı ot ile mücadelede kaolin kili kullanımı gibi daha önce hiç paylaşılmamış bir yabancı dökümanı paylaşmak istedim, hatta tartışmaların başlangıç sebebinin
BU vurgusu olduğunu samimiyetle Sn Meyvelitepeye belirterek bu kısmı es geçelim diye uzlaşma eli uzattım.
Tekrar ifade ihtiyacı duyuyorum, bir fikir, düşünce, yorum anlamlı ise konuşulur tartışılır, sorular yanıtları, yanıtlar yeni soru ve irdelemeleri ve yeni yanıtları döngüsel olarak getirir. Bu insana özgü bir işleyiştir.
Kaolin kili, m96, -18, m97, patent dökümanı bilgileri, deneysel kullanımları, görüşler vs üzerine bir çok yabancı belge okudum ve okumaya da devam ediyorum. Bu da insana özgü bir işleyiştir.
Paylaşmak güzeldir. iyidir.