View Single Post
Eski 26-03-2012, 08:49   #240
Doğayla Barış
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gtatas Mesajı Göster
Efendim yazıma sizi ve eşinizi tebrik ve takdir ederek başlamak istiyorum. Çocukluğumun tatil yeri cennet Marmariste adeta bir daha cennet oluşturmuşsunuz.İlk Marmaris ziyaretim de sizleri ziyaret etmek isterim.Fıstığın durumunu çok merak ettim bir haber varmı acaba doğum için bir yerlere saklanmış olabilir mi rabbim bir an evvel kavuştursun sizi inşallah.Efendim asma çeliklerimiz nasipse yarın yola çıkıyor.İnşallah büyüsünlerde bir çardak yapın altına da bir hamak attık mı gelmeyin keyfimize. İşleriniz de kolaylıklar dilerim.
Sevgili arkadaşım hemen bahçede çardak çalışmalarına başladık
Üzümler büyüyene kadar süs kabaklarını sardırırız.
Güzel dileklerinize çok teşekkür ediyorum. Marmaris'e geldiğinizde bahçemize mutlaka bekleriz.
Fıstık maalesef artık yok. Yavruları için çalındığı kesinleşti fakat bulamadık.
Artık sahilde dolaşmak bana acı veriyor, çünkü hep onunla oynadığımız oyunlar aklıma geliyor.
Her sabah kumsala koşardık ve kendi uydurduğum "Deniz bize ne getirmiş" şarkısı eşliğinde değişik deniz kabukları ve ağaç kökleri toplardık.
Ben hangi objeyi almak için eğilsem hızla onun üzerine atlayıp yatar ve göbüşünü açarak şımarıklık yapardı.
Önce Fıstık sevilip okşanacak, lütfedip kalktığında beğendiğim her neyse alınacak
Dün öyle hüzünlü bakmışım ki denize...eşim dayanamadı ve Mayıs ayında sana bir yavru köpek alacağım diye söz verdi. İşlerimiz çok yoğun bu aralar ama Mayıs da hep kumsalda olacağım inşallah , eğitebiliriz ve koruyabiliriz.
Üzüm çeliklerini bekliyoruz :-)

Doğayla Barış Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön