View Single Post
Eski 25-03-2012, 12:38   #69
The Island
Ağaç Dostu
 
The Island's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kedi Tırnağı Mesajı Göster
Güveci delmeyi düşündüm ama nasıl yapabilirdimki? Matkap var alıp da kullanmadığım. Pek anlamıyorum. Güveci kırmadan delmeyi bilmiyorum henüz ama başka kaplarda denemeyi düşünüyorum. Suyu şırıngayla vermeyi düşünüyorum. Üstteki kısma azar azar yedirirsem alta aniden su toplamam belki. Torf ve kuma bahçe toprağı da katmayı istiyorum ama henüz bahçe sezonunu açamadım Bir de benim aklım her halükarda o toprakta kalıcak. İçinde solucandı böcüktü, hastalıktı kaldı mı acaba diye?
Sıvı besin vermeyi planlıyorum. Henüz vermedim zamanı gelmediği için. Nisan ayında başlanabiliyor galiba, okuduklarıma göre. Yaz boyu, yukarıda fotosunu verdiğim besinden ve başka bir sıvı besinden vermeyi planlıyorum. Aslında yapı marketlere uğrayabilirsem kaktüs besini temin etmek daha mantıklı galiba.
Merhaba,

Ben bir keresinde kocaman bir güveci eşimin vidaları sıkmak için kullandığı pilli bir aletle delmiştim. 10 dakika faln sürdü. Aklınızda olsun.

The Island Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön