View Single Post
Eski 24-03-2012, 22:08   #27
Kedi Tırnağı
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek Mesajı Göster
Hepsini güle güle büyütün. Ama;
Öğrencilerinizin de yardımı ile yavaş yavaş bitkileriniz artıyor, bir süre sonra onları nereye koyacaksınız merak ediyorum
Teşekkür ederim. Sadece öğrencilerimin getirdikleri olsa... Ben de habire satın alıyorum 2 aydır. Hatta dün bir tane daha kurtardım Migros' da kalan ve perperişan olmuşlardan birini. Onları henüz yayınlayamadım. Ayrıca Kıbrıs' dan getirdiğim epey çelik ki henüz dikimini gerçekleştiremediklerim bile var. 1 buçuk aydır koparıldıkları halde ölmeden yaşıyorlar hayret verici bir şekilde. 1 ay kuruma süresinin elverişli olduğunu okumuştum birkaç kişiden( kış olduğu için). Daha sonra çeşitli sebeplerden( kum vs bulamadığımdan sadece torfa ekmek istemedim) süre uzadı iyice. Ama kalanları da dikiyorum artık fırsat buldukça.

Yer konusu şimdilik sorun değil. Yalnız yaşamanın avantajlarını kullanıyorum. evin güneş gören tüm mekanlarını da kullandığım için sıkıntı yok şimdilik. Mutfakta bir balkonum ve salonda da minik Fransız balkonum var. Sığdır babam sığdır Ama bu manyaklıkla kaktüs-sukulent toplamaya devam edersem yaz sonu evi onlara terk etmem kesin görünüyor Diğer türler de cabası.

Kedi Tırnağı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön