View Single Post
Eski 23-03-2012, 11:59   #887
hepgül
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Herkese selam ve saygılarımı sunarım. Kaç gündür okuyorum. Malzeme biriktiriyorum. Sizlerin deneyimlerinizi, önerilerinizi heyecanla izledim. Korkum çoktu bende yapabilirmiyim diye. Okudum, okudum cesaretlendim. Haydi BİSMİLLALLAH diyerek başladım.Çok çok heycanlıyım anlatamam : ) Benim için müthiş bir iş bu. Bir mutfak, bahçe, balkon, ordan oraya koşuşturup durdum....

Malzemelerim
Muz kabuğu,
Salatalık,
Havuç,
Mantar sapları,
Çay,
Yumurta kabuğu,
Dört, beş tane ceviz kabuğu,
Maydanoz ve dere otu sapları...
Yarım çay bardağı ölçüsünde keçiboynuzu pekmezi(evde o vardı)
İki kaşık yoğurt,
Bir çay kaşığı ölçüsü kuru maya,
Ve su (Artezyen olduğu için kaynatmadım. Umarım birşey olmaz)

Name:  enzim 008.jpg
Views: 1270
Size:  31.8 KB

Bir kısmını robotta kıydım. Evde plastik şişem yoktu bu büyüklükte. Koşa koşa bakkala gittim. 5 lt Su aldım. Çoğunuza göre belki komik gelebilir. Eh banada geliyor ama ben ilk defa bahçeli bir evde oturuyorum...Her konu benim için çok yeni ve çok heycanlandırıcı. Özür dilerim. Uzun edip can sıktıysam . Hoşgörünüze sığınıyorum : )

Name:  enzim 009.jpg
Views: 1139
Size:  42.8 KB

Oğlum Furkanın balonlarından bir tane aldım (saklı gizli. belki kıymete biner vermezse diye. hahha düştüğümüz hale bak. : )) Malzemeleri robotta kıyarken bunlar çöpe benziyor dedi. Ben çöp kamyonumu getireyim de içine koyalım dedi. Bende çalışma hızımı artırmak zorunda kaldım

Name:  enzim 013.jpg
Views: 1052
Size:  24.9 KB

Balonumuzda delikleri açtıktan sonra özellikle güneşe koydum (İyimi yaptım acaba)... Ölçülerde de umarım doğru yapmışımdır. Gelişmeleri tekrar yazarım. Saygılar...

hepgül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön