View Single Post
Eski 23-03-2012, 11:08   #710
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Sayın füsunANK

Bahçeme yazdığınız yazıya olan yanıtımı ve izninizle sayfanıza taşıyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Bahçenizi zevkle dolaştım, yazılarınızı da aynı zevkle okudum. Sıhhat ve neşe içinde yaşayın. Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.
Sayın füsunANK

Beyeni ve temennileriniz için çok teşekkürler.
Aynı yörede ve sizinkinin yaklaşık 1/3 kadar olan bu bahçeye zor yetişiyoruz. Sizde ki kadar bitki çokluğumuz da yok. O bakım, taktir, teşekkür ve beğeniye asıl siz layıksınız emin olun...

Bir iki küçük sorum olacak, eğer kabul ederseniz.

1) Yaz döneminde bahçenizde, sürekli kalıyormusunuz? Eğer kalmıyorsanız bakımını nasıl sürdürüyorsunuz.
2) Ankara'ya göre mevsimlik sayılacak çiçekleri örneğin sardunya gibi bitkileri kışın nasıl muhafaza ediyorsunuz? Yoksa her yıl yeniliyor musunuz?
3) Resimlerinizden sezinleyebildiğim kadarı bende olduğu gibi sizde de çit mazılarınız var. Mazı bakımını nasıl yapıyorsunuz ? Bendeki mazıların iç tarafları tamanen kuruyup sararıyor? Gölgede kalan 2 metrelik mazı ise komple sarardı? Gübre vs. bir şey kullanıyormusunuz?

Füsun hanım.

Bahçeniz çok hoş, bakımlı ve düzenli olduğu gibi eklediğiniz resimler de bir o kadar güzel. Özellikle makro çekimleriniz harika.

Belki alınabilirler diye isim vermek istemiyorum ama bazı üyeler nedense bu konuda yeterince hassasiyeti göstermiyor, flu, bulanık ışık ve pozlaması bozuk, pikselliği çok düşük fotoğrafları kullanıyorlar. Kanımca bu tür uygulamalar biraz itici olabildiği gibi izleyenlere de çok tat vermiyor diye düşünüyorum.

Resimlerinizin hepsi çok güzel, fotoğraf tekniğine oldukça uygun, filitreden geçmiş, özenle seçilmiş ve sayfanıza dikkatlice yerleştirilmiş.

Bakarken hiç yormuyor ve mutlu ediyor.

Kutluyorum sizi.

Saygılarımla.

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön