View Single Post
Eski 22-03-2012, 00:03   #5480
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Güler hanım.

“Bir iki gün sıkılmadım, üzülmedim desem yalan olur. Ama daha sonra geçti.” sözünüze çok sevindim. Yaşamımızda o kadar çok sevinecek ve bir o kadar da üzülecek çok şey var ki. Bir de bunlara sanaldan kaynaklanan dertleri eklemek bence hiç doğru değildi. Zaten en doğrusunu ve güzelini de yaptığınız, yukarıda ki cümlenizin son dört kelimesinden yeterince anlaşılıyor.

Bu forumda ki kısacık geçmişim de bile, eğer izin verseydim ve alınganlık gösterseydim; beni kızdırabilecek ya da kırabilecek bazı şeylerin olduğunu saklamanın bir anlamı yok. Ama edindiğim deneyim ve tecrübelerimle buna izin vermiyorum ve vermeyeceğim de.

İnsan davranışları, değer yargıları, tutum ve davranışları üzerine o kadar çok ve güzel ve özlü söz yazılmış ki, şaşmamak elde değil. Var oluşundan beri insanın değişmez yapısı, doğası ve egosu ve yaşanan tecrübeler mayası olmuş bu sözlerin. Bunları tek tek sıralayacak değilim, sakın korkmayın.

Bir tanesini yazıp, konuyu kapatacağım. Konuya ne kadar örnek olur ve özetler pek kestiremiyorum, ama yazamadan da geçmeyeceğim. Bu sözüm özellikle owner ve moderatör konumunda olanlar içindir. “Geminin tek kaptanı olur, gerisi mürettebattır.”

Duruma düzelmiş denir mi bilmem ama sizin açınızdan geçmiş ve kapanmış olmasına çok memnun olduğum gibi eşek hikayenize hem bayıldım hem çok güldüm.

Sağlıcakla kalmanız dilek ve saygılarımla.

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön