...
Adalet hanım, cevabınız icin tesekkurler. haklısınız, burası cok soguk, ben su an icin yani hemen bugunlerde gecirmeyi dusunmuyorum acıkcası, havalar ve toprak biraz daha ısınınca diye dusunmustum. gerci kış gelince de tekrar söküp eve getirmek gerekecek.
şimdi acıkcası şöyle bir durum da var: biz yeni taşındık ve eski balkonumu ve bahceyi cok özluyorum. bahar gelince biriktirdigim ufak tefek tohumları yesertip onlarla ugrasıyordum, bazen pazardan menekse filan alıyordum, sardunya, kadife filan derken onlarla ugrasıyordum, balkonumda bunlarla ciceklerle ugrasmak farklı bir duyguydu benim icin, bir nevi yoldaş oluyordu onlar benim icin, depresyonu negatif seyleri 1-2 dklıgına olsa unutuyor insan şimdi bu evde balkon cok cok kucuk ve musait degil,kocaman tuhaf bocekler de geliyor (soğuğa dayanıklı), en üst kattayız, bir suru guvercin...
eski balkonumuz cok guzeldi tasınırken öbür evden getirdigim kucuk karanfilim vardı, yaz boyunca ona baktım, ölmedi benimle kaldı, sonra buraya tasınınca balkonda kucucuk bit gibi birseyler sardı, orumcek agı gibi birseyle mahvettiler, oylece atmak zorunda kaldım, cok uzuldum. o yuzden eskisi gibi yapamayacagım, buna cok uzuluyorum.
evde de hersey saksıda olmuyor. gece sefası tohumu almıstım, bir iki ondan yapayım gene istiyorum, sardunyalar cok oldu bir suru saksı, o yuzden apartmanın onune koysam diye dusunmustum hava iyice ısınınca. konuyu dagıttım biraz kusura bakmayın.
|