Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alacakaranlik
Sayın metetrn, en son ev temeline sağlı sollu giriş çıkış yaptıklarından dağıttık 
|
Benim ufaklık bana alışmıştı fakat kemirme içgüdüsü hiç geçmeyeceğini bildiğimden dolayı önünde sert bir ağaçtan kütük her zaman dururdu. Canı sıkılınca gider oynar kemirir gelir gene yanıma yatardı
Arkadaş gibiydik yıkanmaktan pek hoşlanmazdı ama arada yıkardım tüylerin taranması her zaman iyi olmuyor bazen yıkanarak gitmesi daha makbul olabiliyor.
Gelelim kompostumuza artık telefondan çektiğim görüntüleri ekleyeceğim makine de bir sorun var affınıza sığınıyorum. Çok ağır bir koku hakimdi hatta o kadar ağırdı ki neredeyse istifra edecektim. Tam 3 saat burnumdan nefes alamadım hatta bu gün pek kendimde değilim desem yeridir. Aşırı hassas olan koku alma duyum bu sefer beni zorlamaktan başka bir şey yapmadı. Kompostun içine 85 kg daha talaş girdi sıcaklık ort. 45 derece sanırım. Koku sanırım fazla nemden oluştu. (sıksam suyu çıkabilir) Bu sefer bakalım neler olacak buyrun resimler...
Malzemeler tam olarak ağzına beraber doluydu çökme oranı, üstten görünüşü, kenarındaki görüntü, ve açıldıktan sonra