Sevgili bettyycim,
çok zor olan bir türü Hoya preatorii yi kış ayında bile yaşatmayı başardıysan çiçeklerinide ilk Sende göreceğimiz kanaitindeyim, gördüğüm kadarıyla eklediğin resimde Çiçek tomurcukları açacak gibi duruyor. Bununla ilgili tavsiyede bulunmak istiyorum Topraktaki nem dengesine çok dikkat etmek gerekiyor bu sürede hiç nemini kaybetmesin, nem kaybederse tomurcuklarını döküyor.
Kuşlarınada kocaman bir Maşallah yeni bir çalışma ve gözlemleme fırsatı veriyor bizlere. Herşey şimdilik çok olumlu gittiğini gözlemleyebiliyorum, ileri vadedeki olumlu sonuçlarını tam alabilirsek hepimiz bir Kanarya kuşu edineceğiz bu gidişlen. Yarasa Gübresinin pabucunu dama atacak gibime geliyor

Başarını Kutluyorum, görsel paylaşım içinde İklimler arası kıyaslamalarımızada katkıda bulunuyorsun bu arada Teşekkürler.
