View Single Post
Eski 18-03-2012, 21:04   #83
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran Mesajı Göster
UBYİ gazetesinin yarınki manşetidir.

Halil Önen bey ''Müdürün Bahçesinde'' keklik kümesine tünel kazarken yakalanmıştır.

Ben demiştim zati. Belliydi, kümes planlarını ele geçirmek amacıyla, yapımındaki civanmertce çalışmalarından anlamıştım).
Benim hakkımda böyle yazılmıştı bir zamanlar, söz uçmuş ama yazı kalmış.

Müdürü kümesten keklik çalarken yakaladım.

Name:  müdürün bahçesi.jpg
Views: 3385
Size:  57.2 KB...

Dün bize yani Aliağa ubyi ye ziyarete Mr. Duran, Metern ve Yusuf Yalcın geldiler. Önce Zeytinli bahçenin mini serasına uğradık sonra Ege tropikal e uğramadan Müdürün bahçesine baskın yaptık.

Name:  müdürün bahçesi (4).jpg
Views: 1958
Size:  53.5 KB

İzmir de üniversite tahsili gören Yusuf kardeşimiz bıldırcın ve keklik de yetiştirmiş önceleri,bu konuda bilgileri de vardı.

( bu arda metern iki saattir biriylr konuşuyor, kompost ve solucan gübresi hakkında, telefon kulağına yapışmıştı zor ayırdık. Bili bakalım kiminle görüşüyordu?)

Name:  müdürün bahçesi (3).JPG
Views: 1546
Size:  66.7 KB

Müdürün bıldırcınları Yusuf un elinde. Yumurta bile yapıyorlar. Keklikler de öğle...

Name:  müdürün bahçesi (5).jpg
Views: 1472
Size:  44.4 KB

Hava bir gün önce ne kadar kötüydü. Bu gün Pastırma baharı gibiydi Çay ve sohbeti güzel havada çok iyiydi.

Name:  müdürün bahçesi (9).jpg
Views: 1483
Size:  45.9 KB

Mete bana zeytin dalı yedirmiş.

Buradan bir zeytin dalı alıp Sevgili Ege Tropikal ( Tayfun beye geçeceğiz. Ondan bodur zeytin dalından nasıl çelik alınır ve köklenir öğreneceğiz. Ve bizim köye gitmeden önce asıl sohbet bizi orada bekliyor.

Sevgili dostlar yerinize ulaştığınızda beni tekrar aradınız ve tekrar teşekkür ettiniz. Sağ olun. Birbirimizi Ağaçlar. net sayesinde tanıdık ve sağlam dostluklar kurduk. Size ve sitemize bizlerde çok teşekkür ediyoruz.

Tekrar görüşmek üzere ayrıldık biliyoruz.

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön