View Single Post
Eski 18-03-2012, 19:52   #164
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi 17mine Mesajı Göster
Evet,bulunduğunuz yerdeki şubenin çalışanlarıyla ilgili bir durum bu.İnternet yoluyla aldığım ütü,kutuyu açtığımda içindeki diğer kutunun içinden ve takılı olduğu köpüklerinden fırlamış haldeydi.Kutunun dışında bir hasar olsa zaten teslim almazdım.Sanki kutu özellikle iyice sarsılmış da o hale getirilmiş.).
Gözümün önünde " dikkat kırılacak eşya" yazan koliyi düşürdüler, sonra düşürdüğüyle kalmayıp sinirlenmiş gibi yaparak paketleri tekmeleyerek yerlerine götürdü. Benim onu izlediğimi gören diğeri kaş gözle uyarmaya çalıştı ama hiç oralı olmadı. Bu yüzden eşimle beraber fena kavga ettik, merkeze şikYet ettik, hiç bir sonuç alamadık. Sonrasında aynı kişiler bir çok kere paket getirdiler. (arkamızdan ne sövüyorlardır kimbilir )

Aynı sizin gibi defalarca bana kargo getirdikleri halde geçen hafta 15 yıl önceki adresime götürmüşler evde bulamayınca mesaj atmışlar. Gittim bu adres ne alaka, düzeltin dedim. Pasaklı, kıpırdamaya üşenen, ruhsuz bir kız " hesabı neresi açtıysa oradan düzelteceksiniz" deyince nevrim döndü. "Artık internet denen bir şey var, siz düzeltin, ben nerden bileyim kaç yıl önce nereye açtırdığımı" dedim ama konuşmaya mecali olmayan birisi nasıl yapsın istediğimi...

Ayrıca ben daha hiç tertipli, temiz, pırıl pırıl bir kargo şubesi görmedim. Allahtan sigara içmek yasaklandı, eskiden dumandan göz gözü görmüyordu. Paketi alınca sigara kokusundan yaklaşamıyorduk.

Kısaca, hiç birini beğenmiyorum ama mecburum. Temiz, tertipli bir firmaya rastlasam hep onla çalışırdım. Hepsi pasaklı...

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön