Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adil
Garlangufa Aleykumselam.
Geçen yaz bize uğramıştınız sizi çok iyi hatırladım.Muhabbetimiz olmuştu.Ben bahçede çalışırken Ağbeyimle gelmiştiniz.
Sevgili hemşerim topraksız tarımı internette araştırmıştım fakat ben toprağı elimle hissetmeden ürettiğim hiç bir şey e ısınamıyorum.Topraksız tarımda çok iyi işler başaranlar var.
Ben bu işin ticari yönünü en son planda düşündüğüm için pek cazip gelmedi doğrusu.
Görüş ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hemşehrim.
Yıllarca müzisyenlik yaptım.Düğünlerde,açılışlarda,bölge tv sinde, toplantılarda,açık alanlarda 20-25 yıl çaldım.Sizin beldenizde Naci adında bir arkadaşla çok düğünlerde bulunduk.O Üniversitede memurluk kazanınca bırakmak zorunda kaldı.
Hala daha 2 tane saz ım duruyor.Biri elektro biri düz saz.Şimdi hobi olarak devam ediyorum.Vakit buldukça onlarla arkadaşlıklarım hala daha ilk günkü gibi devam ediyor.  İnsanın ruhunu dinlendirebilmesi için böyle meziyetleri olması güzel bişey.
Ayrıca serbest yağlı boya tual çalışmalarım ve sergilerim oldu.Bu çalışmalarımda da maddi yönden kazanımlarım oldu.3-4 yıl ara vermiştim tekrar başlamayı düşünüyorum.Trabzonda bu işle uğraşan bir arkadaşın atölyesi var .Liseden arkadaşım ın Müzik aletleri sattığı ve müzik eğitimi verdiği bir mağzası var orada tanıştık bu arkadaşla.Beni atölyesine çağırdı.Birgün onuda ziyarete gideceğim.Bir çayını içmek için.
Umarım tekrar ziyaretimize gelirsiniz ve bir saz muhabbeti yaşarız. 
Bir çayımızı içersiniz.
Saygılar selamlar.
|
Yakında yine geleceğim Trabzona ve ilk fırsatta sazlı sözlü muhabbet e. Gecen geldiğimde bir türlü fırsat bulamadım, Şahin abi (Kaptanzst) ile telefonlaştık, uğrayacağım dedim fakat Halam da biraz uzun kalınca sizin evin önünden geçerken karanlık olmuştu, uğrayamadım.
Sizin oralarda olmanız benim için büyük şans...iyiki varsınız...güzel şeyler yapacağız ileride...