Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Odeh
(292 nin son cümlesine istinaden: Gelişen teknoloji, uygulama alanının sonuçlarını yorumlayabilecek zaman bırakmayacak kadar güçlü propaganda yöntemlerini de birlikte getirmekte, icra etmektedir. Pazar ve kazanç neredeyse küresel bir imparatorluk vaadedecek kadar genişlemiş, hükümranlık umudu ve zaferini yakın gösterecek kadar hayatî unsurlara (gıda) el atılmıştır. Bu durum zaten yeterince endişe kaynağıdır.)
|
Bu oldukça kaçamak bir yanıt.
Hibrit ve ıslah edilmiş ürünlere karşı olup olmadığınızı soruyorum sadece. Hadi ıslah edilmişleri de bir yana koyalım. Sadece hibrit olsun.
Daha basite indirelim. Burada olduğunuza göre sebze, meyveden benden daha iyi anlıyor olmanız olası. Alışveriş yaparken aldığınız ürünlerin hibrit olmamasına özen gösteriyor musunuz? Bunu takip ediyor musunuz? Risklerini biliyor musunuz?
Daha bir de tarım ilaçları ve gübre kısmı var ama henüz oraya gelemedik.