View Single Post
Eski 17-03-2012, 13:55   #261
Odeh
-

Giriş Tarihi: 17-08-2010
Dönmenize sevindim sayın Serpent!

Tartışma sırasında gerginlikler olduğu muhakkak, nedenleri de muhtelif... Bence bunları orada bırakmak, bu tecrübe ile tartışmayı sürdürmek daha verimli olur.

Ben tıp hekimi değilim, genetik ya da ziraat mühendisi de değilim. Ama bu durum araştırma, okuma, anlama, yorumlama ve bir sonuca varmama engel teşkil etmez takdir edersiniz ki. Doğruları öğrenebilmekten ve bildiğim doğruları söylemekten gayri de bir niyetim yok. Öyle değil, böyleymiş tüh! ama olsun ben yine de kuyruğu dik tutayım da demem...

Kitap tavsiyeniz için teşekkür ederim, edinmeye çalışacağım.

Keşke dün gece yapılan illüstratif mısır servisinde burada bulunsaydınız, kahkaha ile stres atarken birlikte olurduk.

**

Bundan belki 5-6 hafta kadar önce bir üyenin "Avcı doğa dostu mudur?" sorusu tartışılmaya çalışıldı. Sonuç malum tabii. Konu derdest edildi. Süreç hakkında yorum yapmayayım forumda halen mevcut ama kilitli bir konu. O kilitlendi ama bu konu kilitlenmez...

Bence mümkün olduğunca bilgi vererek, anlam içinden mucizevi anlamlar çıkartmadan veriler üzerine düzgün bir tartışma çok rahat yürütülebilir.

Karşıt fikre sahip katılımcıların, forumun misyonu da düşünüldüğünde, bu konuda biraz daha müsamahakâr olmasının (forum üyeleri gibi) eleştirileri bu çerçevede ele almasının konuyu merkezde tutabileceğine inanıyorum.

"Olmayacak yerde olmayacak işi savunuyorsunuz" denmesi yerine "ne ile savunuyorsunuz bir ortaya koyunuz, anlayalım" denmesi için bu gerekli...

**

E hadi gari, barış çubuklarını bitirdiysek devam edelim...

Saygılar,

Düzenleyen Odeh : 17-03-2012 saat 14:02 Neden: İmlâ.
Odeh Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön