Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi garlangufa
Burada alttan 3.fotografta(Cami boğazı) sol arkandaki bina pek benzemese de bir otel, Babam ve bir arkadaşının oteli, kurmuşlar binbir zahmet ama henüz ne çatı var ne sıva. Banada ısrarla gel bunu adam et , işlet diyorlar. Ben henüz emekli olmadım (hakettim emekliliği fakat henüz kendimi emekliye ayırmadım, düşünüyorum). Bakalım kendimi emekliye ayırıp, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer memleketidir hesabı bu yıl orayı güzel bir otele çevirebilirsem, herkezi Trabzon yaylalarını gezmek için gönül rahatlığı ile çağırabileceğim. Gerçi hernekadar Trabzon yaylaları desek te, Gerek Çakırgöl (muhteşem kayak tesisleri kuruluyor, yakında açılır) gerekse Cami Boğazı Gümüşhane ye bağlı.
Otelin fırını,kasabı,marketi ve Çok güzel bir et restaurant ı var. Şu anda kar nedeni ile ulaşım yok. Ancak Mayıs 15 ten sonra gidebileceğim. Yeni yapılan yol biterse senenin 365 günü ulaşım olacak. Bu yıl yolun bitmesini bekliyoruz...
|
Yollar gelecek yıl tamamlanacak ozaman araçla gitmek daha kolaylaşacak.
Malzeme tedariki daha ucuz ve kolay olacak.Yani imkanlar artacak.Umarım bu işletmeyi birgün açarsınız.
Dilaver tesislerinin sahibi Nuri bey benim liseden sınıf arkadaşımdır.Oda güzel bir tesis kurmuş yaylada.2 yıl önce otelin içini tamamen ahşapla kaplayarak tesisi daha sağlıklı bir yapıya kavuşturdu.Hem cami boğazındaki hemde dilaverdeki ve taşkö
prüdeki tesislerinde kalarak o muazzam doğanın lezzetini yaşadım.Hepside harika.Dahada modern ve bölgemize yakışır tesisler yapılacağına eminim.İnsanımız becerikli ve çok çalışkan.