View Single Post
Eski 16-03-2012, 15:19   #243
MeTePe
Ağaç Dostu

MeTePe's Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Evimizde ısınıyor muyuz, cep telefonu kullanıyormuyuz, geçmiş olsun o zaman gibi bir demogoji bizleri genelde battı balık yan gider, evimiz ısınıyorsa demek ki çevreyi olumsuz etkiliyoruz, ...

Bu tür şeylere demagoji değil "ANALOJİ" denir.

Eski mesajlarıma evirip çevirip yeniden yanıt yazmışsınız. Ama içinde yeni bir bilgi vs. de yok!

Drake'in avukatı değilim ama yakın arkadaşı değilseniz gelen bir E-posta mesajına neyi neden ve nasıl yaptığını uzun uzun açıklamasını nasıl bekliyorsunuz anlamadım. Aynı çalışmayı yöntem, teknik açısından hatalı gören ve eleştiren pek çok başka bilim adamı da makalelerine bu görüşlerini almışlar. Demek ki komplocu ciddi bir kesim bilim adamı mevcut.

Bir çalışma - doğru sonucu vermiş bile olsa - mutlaka muteber sayılmak zorunda mıdır?

Ayrıca, son derece kötü ve kasıtlı bir bilim insanı bile olsa (ki bilmiyorum, belki öyledir) Drake'in kasıtlı hareket ettiğini neye dayanarak ileri sürebilirsiniz? Buna şüphecilik bile denmez! Ne denir ona bir şey söylemeyeyim artık.

Mesajlarım hakkında içi kalabalık ama içeriği yeni bir bilgi içermeyen çok sayıda yorumda bulunmuşsunuz. Hepsi kabulümdür. Bir insan olarak gerektiğinde yanlış yorumlar da yapabileceğimi kabul ederim.

Ancak son derece yeni, Ocak 2012 ve Mart2011 yılına dair haber linkleri vermiştim. Bunlar doğrudan biogüvenlik üzerine Alman resmi makamlarınca yapılmış çalışmalardı. Gördüğüm kadarıyla bunları görmezden gelmeyi tercih etmişsiniz. Seçici algı dedikleri bu olsa gerek.

Ha, bir de ufak dokundurmalar vardı... Biz bu sitede tarımla vs. uğraşan kişileriz diye... Eh, yorum yapmak için burada zirai mesaj sahibi olmak gerekiyorsa bir ara ben de teras ve bahçe fotoğraflarını çekip koyayım bari.
Bitki yetiştirme işinden pek anlamadım için burayı zaman zaman takip ediyordum ama yorumlara bakınca doğru yerde olup olmadığım konusunda tereddütler oluşmaya başladı bende.

MeTePe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön