Sn pria kendime kızıyordum ki şimdi yanlışımın nasıl doğruya çıktığının sevincini yaşıyorum. İyi ki nergisi büyük saksıda yetiştirme önerinizi okuyunca elleşmişim de

koyacak yer bulamadığım için kapalı balkonda kalmış. Birden gelişmesini hızlandırdı. Kaç gündür hava kapalı ve soğuk ama tomurcuk kesesini patlatıp çiçeklerini çıkartmaya başladı. Baharın geldiğini anladı galiba

Kokusunu duymama az kaldı. Çok sevinçliyim.
Sizin de yazdığınız gibi Ankara'da saksı içinde soğanlı bitki yetiştirirken çok dikkatli olmak gerekiyor. Ben bu nergis ve muskarilerim dışında bütün soğanlılarımı kaybettim, kardelenlerim bile açamadan yarım cm boyunda kaldılar. Nedeni saksıda gerekli drenaj olmadığı için donmaya çok açık olmaları olsa gerek. Hele bu yıl Ankara don konusunda tavan yaptı. Her yıl kapalı balkonda açan beyaz çiçekli bir soğanlımı bu yıl dışarı çıkarınca sanırım donmasına neden oldum hala bir belirti yok kurcalamaya korkuyorum. Neyse, bu yılki kayıplarım bana bundan sonra yapmam gereken doğruları öğretti.
Size tekrar teşekkür ediyorum. Hem soğanları verdiğiniz, hem de bu kadar titiz bir şekilde sonuçları izleyip bizleri doğru yola götürdüğünüz için.