View Single Post
Eski 15-03-2012, 23:41   #22
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sardenya Mesajı Göster
...

Dipnot: Halilcim Biliyorsun; "Toprak, Hava, Su hızla kirlenecek.T.Santral zehir saçacak" Doğa için en büyük kirletici Termik santraller için İzDemirÇelik inşaatı hızla ilerliyor. Biz de Aliağa da imza kampanyası düzenliyoruz. Bu Cumartesi Menemende kitlesel basın açıklaması yapılacak. 1 Milyon İzmirli | Termik Santrale Karşı ta imza kampanyası var. B.Başkanı "1 milyon imzayı bulun hemen istifa ederim" demişti. bir imza lütfen.
Geçen gün Sendikaya uğramıştım,

''1 milyon İzmirli Termik Santrale Karşı'' formundan aldım, yarın bizim ve yakın köye gideceğim, imza toplayacağım.

Termik Santrale karşı Rüzgar enerjisini anlatırsam belki iyi imza toplayabilirim.

Kızma söyleyeyim 'Gündem' bölümünde bir sayfa açsın, burada çevreye çok duyarlı dostlar var...

Benim canımı sıkan başka bir durum daha var, belki komplo teorisi gibi olacak ama;

bu bölgemizde dağlara taşlara Rüzgar trübünleri kurularken ve devam ederken, yıllar öncesinin _ köhnemiş_ düşüncesi olan Termik santralin tekrar gündeme getirilmesini ve kurulma çabasını çok anlamsız buluyorum. Bir şekilde oy verdiğimiz yerel yönetimlerle karşı karşıya getiriliyoruz sanki...

Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön