View Single Post
Eski 14-03-2012, 21:35   #67
Mete Tiren
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-09-2010
Hocam tek tek okudum demek ki bende ön yargım varmış

Tohum çeşitlerini hayırlısıyla çoğaltırsak etkinliğe tek tek katılacaklar.

Kompost yapmaya çalışıyorum şu aralar tabi bir atasözünü de yaşayarak görmüş oldum... Taşıma suyla değirmen dönmez derlerdi ben bu atasözü nerede yaşanır da söylenir diye merak ederdim meğersem benim durumum da olanların söylediği bir sözmüş İki koca çuval talaş getirdim tam olarak evden 500 metre uzaklıktaki bir atölyeden talaş getirdim iki çuval hazırlamışlar sağ olsunlar. Fakat çuvallar 85 kg olunca el arabasıyla yokuş tırmanırken benim halimi siz hayal edin...

Birde pazardan atık getirmek vardı. Topla topla çuval dolmuyor eve gelen çuvalda sanki ot çıkmıyor. Sabah okula gitmeden beş çuval getirdim sadece üçte biri doldu ya da dolmadı. Okuldan gelince iş başa düştü hadi pazara çuvallar elde el arabası önümde on çuval atık gelmesi lazım. Pazarcı olmanın bir faydası da tanıdığınız birisi gel Mete boş ver akşam ben çuvalları arabayla seni eve bırakırım diyor. İçime bir serinlik geliyor şükür diyorum eve saat sekizi geçerken girdim yarın yığınımı tamamlama zamanı bakalım sonuç ne olacak ? Kompost süreci zorlu olduğundan ve fotoğraf makinamın pillerinin kaybolması resim eklememi engelledi. Artık sonucu hepimiz birlikte göreceğiz. Saygılar

Mete Tiren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön