Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sağol sevgili jineop, elimdeki bitki çeşitlerini,tohumları paylaşmayı hep sevmişimdir.
Hani bir arkadaştan bir yemek tarifi alırsınız ve not defterinize kaydederken " börek jineop" diye yazarsınız ya ben de gönderdiğim bitkiler için arkadaşların " Güler'in mavişi, Güler'in aloeverası, gülü" diye andıklarını düşünüyor ve göçüp gittikten sonra da anı olacağını farzediyorum.
Esasında çeşitlerin kaybolmaması açısından da güzeldir, paylaşım.
Birileri sizden çok daha iyi yapar, daha başarılı olabilir.
Ama buna artık devam etmek isteyip, istemediğime de karar veremedim, belki de yoruldum belki de kırıldım.
|
Sevgili güler abla, sen ve yorulmak bir birine zıt iki kutup bence. Sen bahçenle, toplantıda gözlemlediğim kadarıyla insanlarla konuşmayı yardımcı olmayı seven birisisin. Kırılmakta haklı olabilirsiniz ama affetmekte gerek bazan **** bazı şeyleri o kadarda takmamak. Ben ağaçlar nete senin sayende abone oldum. Bahçeni ve senin yaptıklarını takip etmekteyim. Sen bir nevi yol göstericim oldun farkında olmadan. Çiçeklerine yaptığın bakımlar, güzel uslubun yazıların beni mutlu ediyo. Ha bu arada sakın aklınada yalakalık yapmakta olduğum gelmesin. Atlas çeliği vereceğim diye sana asla yalakalık yapmam. O tür insanlardan asla olmadım. içimden gelenleri yazmak istedim. Var sen eski güler ol boş ver yaşındayıs zaten takma kimseyi bazan en güzel ders insanlara ilgi alaka göstermeklede oluyo. Bahçende kolaylıklar diliyorum. SİTEYİ SENİNLE SEVDİM VE İNAN Kİ SENİ BENİM KADAR SEVEN TAKİP EDEN O KADAR ÇOK KİŞİ VARKİ SENİN KIRILMAYADA YORULMAYADA HAKKIN YOK. Seni bir kardeşin olarak seviyorum . Eşinize ve size sağlıklı günler kolaylıklar diliyorum.
ALLAHA EMANET OLUN