View Single Post
Eski 11-03-2012, 18:36   #1
Nefin Nur
Ağaç Dostu

Nefin Nur's Avatar

Giriş Tarihi: 09-01-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Nefin Nur Hanım, çiçek yetiştirmeye ilk başladığımda Van'da olur mu olmaz mı demeden sevdiğim ne kadar çiçek varsa topluyordum, bir süre sonra da ne yazık ki hepsi ölüyordu.
Artık aklım başıma geldiği için sadece yetiştirebildiğim türlere bakıyorum, diğerlerinin de fotoğraflarına -geçici olarak erteliyorum yani-

Serin, gölge yer seven çiçek yetiştirirseniz daha az hayal kırıklığına uğrar daha çok sevinirsiniz.

Balkonunuzda siklamen yetiştirmeyi denediniz mi? Benim en sevdiğim çiçeklerden ve tamamen gölge ve serin yer istiyor. Çok zarif, çok güzel bir çiçektir, balkonunuza çok yakışacağından eminim.
Sonra küpeli, şakayık, haseki küpesi, açelya, müge (dikkat zehirliymiş) bunlar benim yetiştirmeyi çok isteyip de şartlardan dolayı yetiştiremediğim çiçekler. Tavsiye ederim.

Merhabalar
Malesef ben akıllanmiyorum sevdiğim çiçeklerden israrla aliyorum, siklamen hic almamıştim ilk firsatta alırım. Küpe çiçeği balkonumda var ve butun kis ilgilenmedim ama cok sukur solmadi galiba gercekten cok dayanikliymis

Bugün bir sürü tohum ektim .domates,kaktus, gojiberry, altin çilek, yaprak güzeli, hüsnü yusuf ve aycekirdegi. İnsallah gecen seneki gibi hayal kırıklığı yasamam

İyi aksamlar

Nefin Nur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön