View Single Post
Eski 10-03-2012, 20:33   #150
fatma sunay
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Sevgili Uzaylı;

Öncelikle forumdan ayrılıyorum cümlesini kesinlikle kabul etmiyorum. Biz burda bir aile sayılırız acısıyla tatlısıyla herşeyimizi beraber paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz.

Yaşanan tatsız olay yüzünden kendini sorumlu tutarak ayrılma kararı alman beni çok üzdü.
Bu olay hepimizi üzdü ama biz birbirimizin samimi dostluğu sayesinde gene bahçelerimize döneceğiz, birbirimize gaz vereceğiz , fikir alışverişi yapacağız ve günün yorgunluğunu atacağız.

Ben he akşam bütün bahçeleri gezip senin bahçeni en sona koyanlardanım. Çünkü senin yazıların daha öncede dediğim gibi bir masal gibi oluyor ve okurken büyük keyif alarak okuyorum. Hani çocuklara yatarken anneleri masal okur ya bende kendimi öyle hissederek masalımı okuyup yatıyorum.

Böyle tatsız bir tartışma yaşanmasını şahsen ben istemiyorum.
Bu akşamdan itibaren bütün arkadaşlarımında bu konuda duyarlı olmasını rica ediyorum.
Böyle can sıkıcı konularla yönetimide zor durumda bırakmış olmayız.

Bu sitede hep birbirimize örnek olalım ve hep birbirimize birşeyler öğretelim bildiğimizi paylaşalım diye çaba gösteriyoruz.

Sevgili Uzaylı'nın bahçesinide başından beri takip ediyorum ve gösterdiği çabayı verdiği emeği hep takdir ediyorum.

Şimdi bu kadar yol katetmişken ayrılmak yok yolumuza hep beraber devam edeceğiz.
Bu işler gönül işleridir dargınlığı küslüğü araya sokmadan gene gönlümüzü ortaya koyarak hep beraber yola devam edeceğiz.

Bu olaydan hepimiz üzüldük hepimiz alındık ama dediğim gibi madem bir aileyiz bu olayı bir daha dillendirmeden kaldığımız yerden devam edelim diyorum.

Umarım beni kırmaz ve aramıza döner merhaba dersin.

Arkadaşlar rica ediyorum lütfen birdaha böyle tatsız olaylara mahal vermeden ve neşemizi kaçırmadan yazışmalarımıza devam edelim...

Yönetimdeki arkadaşlarımın ve bütün ağaçlar net üyelerinin dostluğunun ve beraberliğinin bozulmaması dileğiyle...

Saygılarımla....

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön