Uzun zamandır foruma giremediğim için son ziyaretimden beri yazılan mesajlar içinde bu başlığı ilk olarak açtım. İlk mesajda ne güzel bir adım atılmış, forumun daha faydalı, sadece biz üyeler için değil arama motorlarını kullanıp bilgi edinmek isteyenler için de bu düzenlemenin yararlı olacağını düşünmüştüm. Hatta 5. sayfaya ulaştığını görünce de "iyi demek ki benim gibi düşünenler var, ilgi görmüş ki 5 sayfa mesaj yazılmış" dedim.
Gelgelelim 5 sayfa boyunca okuduğum mesajlara inanamadım. Küsmeler, kırılmalar, darılmalar beni çok üzdü. Bizler hepimiz foruma kendi yetiştirdiğimiz bitkilerle, oluşturduğumuz bahçe ve balkonlarla emek verdiğimiz kadar çok da bilgi edindik, güzel dostluklar kurduk. Bir düzen, bir sistem olmasa bu kadar uzun soluklu olması zor olurdu diye düşünüyorum. Bu forum gibi kaç tane kaliteli ortam var ki sanal alemde? Sonuçta şahsi düşüncem küsmemize, kırılmamıza gerek olmadığı ve sözlerimizi medenice ifade edebileceğimiz. Sizleri ve forumu değerli bulduğum için fikrimi yazmadan geçemedim.
Ve son olaral uzakta, teyzeme ulaşamadığım için affınıza sığınarak bu son paragrafı ona yazmak istiyorum. Düşüncelerimi bilmenizde sakınca olmadığından da özel mesaj atmıyorum. Teyze kolun kırıldığı zaman keyifli bir dönem geçirmen ve sıkıntını biraz olsun hafifletmek için sana bu forumu ben önermiş hatta üyelik oluşturmuştum. Zaman içerisinde toplantılarda, paylaşımlarda, mesajlarında ne kadar keyif aldığını görünce iyi birşeylere sebep olduğum için de mutlu olmuştum. Bugün inan pişman oldum çünkü amacının ne olduğunu bildiğim için ne kadar kırılmış olduğunu tahmin ediyorum. Buna ben sebep oldum diye de çok pişman oldum. Sık sık "sizi seviyorum arkadaşlar" diyen bir üyenin kahetmediği tarzda ithamlara karşı duyarsız kalamadım. Sana ulaşamadım ve lütfen okuduktan sonra bu son paragrafı sil teyze.
|