Sayın Güler; Tam her şey yoluna girmiş, her şey tatlıya bağlanmış, sayın malina bize güzellikle yol göstermiş, biz de bahçe sohbetlerinde yazışmaya devam ediyorduk. Üstelik teşekkür edip, bahçe sayfalarımızı düzeltmeye de başlamıştık.
Şimdi bu da nereden çıktı? Üstelik verdiğiniz linkteki mesajların silinmesini biz istemiştik. Sayın malina da siliyorum demişti. Şimdi siz yazıların tamamından yazdıklarımı alınca ben sivrilmişim. Evet o üzüntüyle çocukluk etmişim olayı anlatım şeklim pek hoş olmamış belki ama konunun sizinle ve yönetimle alakası yok ki... Biz bizi eleştirenler hakkında yazıyorduk.
06-03-2012 19:46 - Uzaylı
Senin bir şeyden haberin yok mu? Forum ayağa kalktı. Millet ikiye bölündü.
Burada sohbet yazışmalarını eleştirenler ve eleştirmeyenleri kastetmiştim. Üstelik eleştirenler madem bu kadar çoktu da, niye yazılarımız okunuyordu? Herkes memnun diye devam etmiştik.
Evet sayın hk50 ve sonrasında gelen mesajlara çok bozulduk biz. Konunun yönetimin tavsiyesiyle alakası yok. Zaten sayın malina’ya bundan sonra daha dikkat eder, faydalı mesajları, ilgili başlıklara kopyalarım demiştim. Yapıcı eleştiriye her zaman varım demiştim. Benim ve arkadaşlarımın kırılması yönetime değil ki..! Bizi eleştirenlere... Meydanı onlara bıraktık, buyrun dedik...
06-03-2012 19:58 - Uzaylı
Biz de boş durmuyoruz diye espriler yaptık. hakikatten bahara hazırlanıyoruz. Arabaları süsler saksılar, küpler buluyoruz. Anlatım sohbet gibi olunca birileri her yerde bizi eleştirmiş. O birilerinin bir tanesi hk50. Böyle olaylar büyüdü. Gerisini de buradan okuyabilirsin.;
Burada da konuyu bilmeyip ara verdikten sonra foruma girip sorular soran arkadaşlara durumu anlatmaya çalışıyorum. Eleştiri başlığında çok şey bir arada konuşulduğu için durumu anlayamamışlar. Kışın bahçede çalışamıyoruz. Yücel bey boş kaldığınız zamanları fırsata çevirip bahçeyi süsleyecek objelere yönelin biriktirin bu aralar, bahçeyi gösteren süsüdür demişti. Biz de arada Yücel beye mesaj atıp, biz de boş durmayıp çalışıyoruz diye takıldığımız anlatıyordum. Eleştirenlerden birisi hk50, seviyesizce sataştığı için muhatap olmak istemedikçe, daha da şımardı. Diğer eleştirileri yeni öğrenmiş olduk. Hem bu mesajların hiç birinde sizden bahsedilimiyor. Siz niye üzerinize alındınız ben anlamadım?
06-03-2012 19:43 - Uzaylı
Valla benim çizdiğim çizgi belli. Beğenmeyen bakmasın sayfama... Ben olduğum gibi yazıyorum. Kalıba sokmaya gelemem... Aykırı hiç bir durumum da yok.
O kadar sinirlendim ki ne diyeceğimi şaşırmıştım. Ben herkesin hayaline göre yaşamak zorunda değildim ki... Benim hayalimde çiftlik yaşamı var. Belki bir yer daha almak istiyoruz. Başarabilirsek çok güzel planlarımız var. Meyve bahçeleri, sağlıklı bir yaşam, doğa içinde muhteşem güzellikte bir bahçe... Küçükbaş -büyükbaş hayvanlarımız, ördeğimiz-kazımız, arımız-balımız. Biz böyle bir yaşam gerçekleştirmek istiyoruz. Benim bahçemde de tabi ki yaşadığımız tecrübeler olacak. Hayalimiz neyse, adım adım onları göstereceğiz. Kalıba sığama deme ondan. Onlar istiyor diye sadece çiçekleri gösterip, gerisini saklayacak değilim. Ürün de yetiştiririm; yemeğini de yapar fotoğraflarım. Benim sayfamda bir şey bulamıyorsa girmesin..!
Kalıba girme meselesinin yönetimle hiç alakası yok. Hatta bunca şey arasında nazımızı çektiği için de ayrıca teşekkür ederim...
06-03-2012 19:59 - Uzaylı
Sonuç ben çok bozuldum. Alcen, Cemo hep beraber mayısa kadar bahçelerimize yazmayacağız.
06-03-2012 20:00 - Uzaylı
Yücel Bey de ben de cankızları yalnız bırakmayacağım dedi.
Alcen ve Cemo ablalarımda yazma hevesi kalmadı, aynen bende de öyle... Zaten mayısa kadar bahçeler bu sene anca kendine gelir dediler. Benim de hevesim kaçtı; biraz meydanı eleştirenlere bırakalım. Ama dönerken hepimiz birden dönelim de neşeli olsun demiştim.
Sanırım olayı şimdi anlamışsınızdır. Sizin üzerinize alınacak bir şey de yok ortada... Size ben ayrı mesaj yazmıştım. Konu ile aynı mesajda değildi. İkisi çok farklı... Ben sadece bahçelerimiz kahvehanelerimiz dediğiniz cümleye biraz bozulmuştum. Ama onun da bir açıklaması vardır. Üzmeyin tatlı canınızı...
Tamamen yanlış anlama olmuş. Biz sizi seviyoruz; bunu sakın unutmayın... Yanlış anlamaya sebep olduğum için de, özür dilerim.
|