View Single Post
Eski 09-03-2012, 13:57   #1000
Tamtutulma
Ağaç Dostu
 
Tamtutulma's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-06-2008
Şehir: ürgüp
Mesajlar: 319
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Odeh Mesajı Göster
Bilgi için teşekkür ederim sayın Tamtutulma. Köklendirme konusunda hiç bir fikrim yok(tu), şimdi oldu. Konu, Akdamar Adası'ndaki bademlerden aşırabilme konusu aslında. Ancak çoğu talan edildiğinden mümkün olmuyormuş, bu vesile ile bu gelmişti aklıma son çare.

Bundan da ümidi kestik.
Akdamar Adası'ndaki badem ağaçları sağlıklı görünüyor. Ancak cinsi, verimi; aşılı olup olmadıkları; bu cinsin sizin oraya uyumlu olup olmadığı; erkencilik-geççilik durumu gibi pek çok soru işareti var.

İçinizi rahatlatayım; bütün yöntemler bitmedi. "Yok ille ben o ağaçlardan istiyorum." derseniz Omega Aşı için tam aşı kalemi alma zamanı.

Suz-i Dilara bir gün gider aşı kalemlerini alıp bir şekilde size ulaştırır. Aşı kalemi alınması- yerine iletilmesi ayrı bir konu. Eğer Akdamar'dan aşı alacaksanız başka bir iletide nasıl alınacağını anlatırım.

Tamtutulma Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön