Sevgili Güler hanım,
Sizinle ilk olarak Ankara toplantısında yüz yüze görüştük, sizin koruyucu, kollayıcı, yol gösterici tarzınız ve tavrınız, her zaman hoşuma gitmiş, beni motive etmiştir.
Biz burada kocaman bir aileyiz, tabi ki herkesin farklı düşünce, tavır ve davranışları olacaktır, bu normaldir.
Tabi ki herkes fikrini savunacak, hakkını arayacak. Ama belli bir çerçeve içinde, saygıyı, sevgiyi elden bırakmadan.
Sitemizin düzgün, derli toplu bir site olması adına bazı eleştiriler yapıldı, belki de maksadını aşan ifadeler de kullanılmıştır, onlar da arkadaşlarımızı çok sevdiğimiz, kendimizi çok yakın hissettiğimiz, durumla ilgili empati yaptığımız için olabilir.
Ne güzel ki burada demokratik bir ortamda konuşup, tartışabiliyoruz, hakkımızı savunup, saygı çerçevesi içinde ki eleştirileri konuşup, fikir birliği içinde, güzel bir site için çaba gösteriyoruz, like butonunu sayın malina için kullanamadım ama, buradan kendisine teşekkür ederim.
Ezcümle, ben sizi seviyor ve beğeniyorum, arkadaşlarımızın yaptığı, zaman zaman bizlerin de katıldığı, kış sohbetlerini de, arkadaşlarımı ve onların emeklerini, dostluklarını da.
Bence artık bu konuyu acilen bir sonuca bağlayıp, daha fazla karşılıklı üzülmeyelim. Ben şahsım adına gerginlik ve çekişmeden hoşlanmam ve inanın bu konu gün boyunca hep kafamın içinde ve bahçe sayfama bile bir şeyler yazmak içimden gelmez oldu.
Bahar geldi arkadaşlar, çok işimiz var, hadi bırakalım tartışmayı, şimdi çalışmak ve gösteri zamanı
|