View Single Post
Eski 07-03-2012, 23:27   #96
Manolya_
Ağaç Dostu

Manolya_'s Avatar

Giriş Tarihi: 15-11-2011
Sayın Malina,
Sözkonusu olan düzenleme ile ilgili sizin ve yorum yapan tüm arkadaşlarımızın mesajlarını (başlığı açtığınız günden beri) izlemekteyim.
Sizi takdir ile karşıladım,
Bu değerli sitemizin bilgilerinin elbette derli toplu olması hepimizin yararı için.
Ayrıca site üyelerinin fikrine başvurmanız, büyük incelik.
Şöyle bir durum var,
Herkesi memnun etmek zor. Zira zevkler ve renkler tartışılmaz.
Değer verdiğimiz bu güzel aile ortamı atmosferindeki site için yeri gelmişken emeği geçen sevgili site sahibimiz başta olmak üzre katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ben şahsen asla rahatsızlık duymadan üye oldugum günden beri geriye dönük tüm mesajları (en baştan) okuyorum. Faydasınıda görmekteyim.
Elbette herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, belki bunun için o kadar uzun vaktide olmayabilir.
Nacizane fikrim şu ki ; ne derece önemsenir bilemiyorum, aklıma gelen bir fikri belirtmek isterim.
Bilgisayar konusunda teknik bilgisi derin olan gönüllü moderatör tayin edilip,
önemli bilgileri ilgili bölümlere taşıyamazmı,
Her üye arkadaşımızın PC konusunda yeterli bilgisi olmayabilir. (zira bunu sıklıkla yazılan mesajlardan hepimiz görmekteyiz)
Bunu asla yadırgamıyorum. Herkesin bir uzmanlık alanı vardır.
Yanlış anlaşılmasın lütfen mevcut moderatörlerimiz son derece ilgili ve . sadece bu görevi onlardan istemek fazla yüklenilmiş olur diye düşünüyorum.
arkadaşlarımızın bahçelerine gösterdiği emek kadar buradaki her bir mesaj da emektir ve günlük değerinde saklamak en dogal haklarıdır diye düşünüyorum.
Ama elbette bilgi niteliğindeki önemli mesajların arada kaybolması yine emeğe karşı haksızlık olmaz mı.
Derli toplu olmasından yanayım.
Sayın malina sanırım donanımlı PC bilgisi olan ilave moderatörler ile bu konuyu aşarız.
Mevcut moderatörlerimize kıyamadım zaten oldukça yorduk onları ne dersiniz ?

Konu ile fazlaca alakalı değil ama kısaca bir konuya daha değinmek istedim (hazır yazmaya başlamışken)
Bir süredir kendime söz vermiştim hiçbir forumda hiçbir konuya artık yorum yapmamak için. (bununla ilgili sevgili Güler hanım ile özel görüşeceğim)
(yine duramadım) ))
Bu siteyi, agaçlar net ailesini seviyorum.
Günlük yaşamımda bile dilimden düşmüyor, herkese güzel sitemizi öneriyor ve mutlaka ziyaret edin ayrılamayacsınız diye belirtiyorum.
Her bir üye degerlidir.
Biliyorum ki bir kişi beraberinde birçok kişiyi sitemize katacaktır.
Üye arkadaşlarımızın katkıları ile böylesi güzel günlere geldik, bu güzelliklerin katlanarak devamı dileğimdir.
Tüm arkadaşlara sonsuz selam ve saygılarımla
Asu

Manolya_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön