Sayın Malina,
Sözkonusu olan  düzenleme ile ilgili sizin  ve yorum yapan tüm arkadaşlarımızın mesajlarını (başlığı  açtığınız günden beri) izlemekteyim.
Sizi  takdir ile  karşıladım,
Bu  değerli  sitemizin  bilgilerinin  elbette  derli  toplu  olması hepimizin yararı için.
Ayrıca site  üyelerinin  fikrine  başvurmanız, büyük incelik.
Şöyle  bir  durum var,
Herkesi  memnun  etmek  zor. Zira  zevkler ve  renkler  tartışılmaz.
Değer  verdiğimiz  bu  güzel  aile  ortamı  atmosferindeki  site  için  yeri  gelmişken  emeği  geçen  sevgili  site  sahibimiz  başta  olmak üzre katkısı  olan  herkese  ayrı  ayrı  teşekkür  ederim.
Ben  şahsen asla  rahatsızlık  duymadan  üye  oldugum  günden  beri  geriye  dönük tüm  mesajları  (en  baştan)  okuyorum. Faydasınıda  görmekteyim.
Elbette  herkes  benim  gibi  düşünmek  zorunda  değil,  belki  bunun için o kadar  uzun  vaktide  olmayabilir.
Nacizane  fikrim  şu  ki ; ne  derece  önemsenir  bilemiyorum, aklıma  gelen  bir  fikri belirtmek isterim.
Bilgisayar  konusunda  teknik  bilgisi  derin  olan  gönüllü  moderatör  tayin  edilip,
önemli  bilgileri  ilgili  bölümlere  taşıyamazmı, 
Her üye  arkadaşımızın  PC konusunda yeterli  bilgisi  olmayabilir. (zira  bunu  sıklıkla  yazılan  mesajlardan hepimiz  görmekteyiz)
Bunu  asla  yadırgamıyorum. Herkesin  bir  uzmanlık  alanı  vardır.
Yanlış anlaşılmasın lütfen  mevcut  moderatörlerimiz son derece  ilgili ve . sadece bu  görevi  onlardan istemek  fazla  yüklenilmiş  olur diye  düşünüyorum.
arkadaşlarımızın  bahçelerine  gösterdiği  emek  kadar  buradaki  her  bir  mesaj da  emektir  ve  günlük  değerinde  saklamak  en  dogal  haklarıdır diye  düşünüyorum.
Ama  elbette bilgi  niteliğindeki  önemli  mesajların  arada  kaybolması yine  emeğe karşı  haksızlık  olmaz mı.
Derli  toplu  olmasından  yanayım. 
Sayın malina  sanırım donanımlı PC  bilgisi  olan ilave  moderatörler ile bu  konuyu  aşarız.
Mevcut  moderatörlerimize  kıyamadım  zaten  oldukça  yorduk  onları  ne  dersiniz ?

Konu ile  fazlaca  alakalı  değil  ama kısaca  bir  konuya  daha  değinmek istedim (hazır  yazmaya  başlamışken) 
Bir  süredir  kendime  söz  vermiştim  hiçbir  forumda  hiçbir  konuya  artık  yorum yapmamak için. (bununla ilgili  sevgili Güler  hanım ile  özel  görüşeceğim)
(yine  duramadım)  

))
Bu  siteyi, agaçlar  net  ailesini  seviyorum. 
Günlük yaşamımda  bile  dilimden  düşmüyor, herkese  güzel  sitemizi  öneriyor  ve  mutlaka  ziyaret  edin ayrılamayacsınız  diye  belirtiyorum.
Her bir  üye degerlidir. 
Biliyorum ki  bir  kişi  beraberinde  birçok kişiyi  sitemize  katacaktır.
Üye  arkadaşlarımızın katkıları ile  böylesi  güzel  günlere  geldik, bu  güzelliklerin katlanarak  devamı  dileğimdir.
Tüm  arkadaşlara  sonsuz  selam  ve  saygılarımla
Asu