Sevgili fatma sunay, size önce geçmiş olsun diyeyim, şimdi inşallah daha iyi hissediyorsunuzdur.
Ben de size özelden yazdığım mesaja cevap alamayınca merak etmiştim. Önemli değil, siz iyi hissettiğinizde eksikleri tamamlarsınız.
Bahçe sayfanızda benim gereksiz gördüğüm mesajları silmem söz konusu değil, ben sizin isteyip de silemediklerinizi silme konusunda size yardımcı olabilirim. Dediğim gibi, siz istediğiniz takdirde.
Görüyorum ki pek çok üye de buna yanaşmıyor, o yüzden ben de ısrarcı değilim.
Bahçe başlığı açmış olan üyeler, bahçe çalışmalarını anlatırken zaman zaman tabidir ki mini fıkralarla bunu daha güzel hale getiriyorlar, getiriyoruz. Yönetimin bundan duyduğu bir rahatsızlığın olduğunu sanmıyorum.
Duyduğumuz rahatsızlık, başlıklarda olması gereken faydalı bilgilerin sadece üye bahçelerinde kalması ve burada okunamamış olması. Daha doğrusu aranıldığında kolay bulunamaması da diyebiliriz.
Benim, kendimce şikâyetim (beni bağlar); fazla miktarda olan teşekkür mesajlarımızın bir müddet sonra silinmemesi ve sadece bitki fotoğrafları yüklenerek hiç izahat verilmemesi.
" Kendi adıma rahatsızlık verdiysem özür dilerim." Lütfen bunu yazmayınız, diğer arkadaşlarda da buna benzer mesajlar gördüm. Eğer böyle bir rahatsızlık varsa beraberce çözmeliyiz. Siz kendinizi çekerseniz, ben kendimi çekersem, sorunu kim belirtecek ve nasıl çözeceğiz?
Beni üzen " Cemo' cuğum hoşgörüsüzlüğe inat geri dön " ve " hani şu çok mürekkep yalayan ama ama kibirden kaybolmuş insanlar bizlere eleştiri yaparken kırılmışız kırılmamışız umursamayan insanları sizde umursamayın ." gibi yazılan mesajlar.
Arkadaşlar, eğer sizler de hakikaten böyle düşünceler içindeyseniz, bizlerin burada olma amaçlarımız demek ki aynı değil. Daha doğrusu ben bu amaçlar doğrultusunda bu forumda yazmıyorum, böyle düşünceler için paylaşımlarda bulunmak istemiyorum.
|