Alıntı:
Öncelikle, 'içinizde bu konuları en az bilen benim' dememi mi bekliyordunuz?
|
Siz herkesin bildiğinden %90 daha fazla bildiğinizi ilan ettiniz zaten.
"Haksız, yakıştırmacı ve aşağılamayı çağrıştıran" dediğiniz mesajıma sebep olan yazdıklarınıza bir bakın.
Çoğrafya öğretmeni için ne demişsiniz?
Herşeyin doğalı iyiymiş diye başlayan ve doğal, en azından GDO'suz besin isteyenlere sarfettiğiniz cümlenize bir bakın, nereye bağlamışsınız? Bunun anlamı ne ve nasıl yorumlanır?
Mahkemelik olan çiftçi ile ilgili yorumuz da hayli ilginç. İnsan geni aktarılmış e-coli bakterisinden elde edilmiş insülin ile GDO tohumları ilişkilendirmişsiniz.
"Aşağılamayı çağrıştıran" sizin yorumunuz. "Haksız ve yakıştırmacı" dedikleriniz ise doğru değil. Dikkat ederseniz bahsettiğiniz cümleler hep "belki" ifadesiyle yazılmıştır bir soru formudur. Nitekim siz de soru olarak almışsınız.
"Vay be!" ile başlayan cümleniz ise sizce bir hiciv galiba(?), fazladan safsata da demişsiniz. Oysa Round Up Ready tohumlardan söz ediyordum. Haberiniz olmamasına ihtimal vermiyorum.
Alıntı:
Bu hükme nasıl varılabilir. Kendi yazdıkları makaleyi şöyle bir alıcı gözle okumamışlar mı?
|
Makale özetini beğenmemişsiniz. Fakat okumadığınız makalenin özetinin bu olmaması gerektiğini yazmaktan da çekinmemişsiniz.
Siz patates yiyip yemediğimi merak ededurun. Yanısıra
makalenin tamamına da bir göz atın belki de yazılan özete uyumludur. Bakın, henüz çok yeni yayınlanmış olmasına rağmen
ciddiye alanlar da olmuş.
Sorduklarınız, sormadıklarınız ve açıklamalarınızı da kapsayan şeylerle ile ilgili vaktim olduğunca yazacağım.